Who says you can't be the best?

Hola amigos! Igårkväll jobbade jag. Det var en riktigt bra kväll, barnen var duktiga och lyssnade bra på mig och jag fick dom i säng i bra tid. Kände mig stolt då jag fick ett sms av min värdmamma "God job!" :) Haha. Vi tittade på film, lekte med playdo och sen läste jag lite för dom.. När de somnade spenderade jag kvällen framför tvn, tittade på The royal wedding och åt en god chokladkaka som min värdmammas kompis bakat.

Mina värdföräldrar kom hem vid halv tolv och vi satt och snackade ett bra tag om allt möjligt.! Tycker så mycket om min värdfamilj måste jag säga, mer och mer för varje dag som går!

Idag är det sista april. Jag antar att många av er kommer festa och fira sista april precis som den ska firas, med brasa och allt. Jag får se hur det blir här, vet iallafall att det står grillning på schemat. Spenderar dagen med de bästa Usa flickorna! Tror det kan bli en minst lika bra det.. Puss på er alla fina människor där hemma ♥


Fridayyyyyyyyyy

Eyoo. Igårkväll efter jag jobbat åkte jag, Emma och Ida mot Christiana mall och shoppade lite. Jag köpte bland annat linnen, flipflops och en shortsdress från HM och en söt klänning och smycken från Forever 21.. Idag jobbade jag en timme på morgonen sen åkte jag till Emilia där även Hanna var. Vi var ute och gick ett tag och sen åkte vi till Ruby's thuesday och åt deras supergoda sallad som man får plocka själv (Mamma när ni kommer, måste vi äta den salladen.. Du kommer vara i himmelriket!)

Vi hängde lite hos Emilia sen åkte jag och Hanna hem hit, hon tyckte jag har ett mysigt hus och att mina värdföräldrar ser ut som supermodeller ;) Haha.. Nä, kanske inte direkt så men.. Nu har jag precis ätit en glass, ska bara ta det lugnt och se på TVD sen ska jag jobba ikväll!

Btw.. Mina barn är så jäkla söta ibland, med deras roliga kommentarer. Jag och min värdmamma pratade om tornadovarning som varit här runtomkring igår och hon berättade då att en gång var de jätte nära en tornado. Mitt värdbarn på 3 år säger då "Mummy, you have a thunderstorm on your head".. Hon gillar den frasen. Ibland har man en liten hund på huvudet och det ena och det andra. "Jujie (Kallar hon mig) you have a doggie on your head" kan hon säga ibland. Så skrattar hon sen och säger "I tricked you".


Grown ups have more money.

"It's better to be a grown up. You get more money then.." - Sa mitt 4½ åriga värdbarn idag när jag hämtade honom från skolan. Han säger så roliga saker ibland! Det har varit en bra dag idag, barnen har varit lätta att handsas med och gulliga och goa precis som jag gillar dom. Fick även reda på att jag ska få hjälp med jobbet sen när jag börjar jobba ensam. Barnens nana är här några dagar i veckan och hjälper till och sen kommer en tjej här i området hjälpa mig vissa dagar. Så alla som undrar hur jag ska klara det (Och det är många, många andra värdmammor, haha) så ja, jag ska få lite hjälp.

Anyways.. nu ska jag duscha, känner mig äntäää så fräsch. Minstingen spydde lite (låter så äckligt på svenska, spit ups, säger vi annars) på min arm tidigare idag. Sen har det varit så jävla varmt. Ojoj, hur varmt kommer det inte bli i sommar liksom? Vill inte ens tänka på stackars Isa som är i Georgia. DRICK MYCKET VATTEN ISA!! Haha. Nä, måste göra mig klar -- Ikväll blir det starbuuuucks. Seeya!


Wouldn't wanna be anyone else.

Aloha. Igår slutade jag klockan fyra. Satte mig ute en timme i solen och sen hoppade jag in i duschen. Emma hämtade upp mig och vi brummade iväg till Ida och Andrea och Andreas avskedsmiddag. Där möttes vi av härliga människor och god mat! Riktigt rolig kväll, det känns konstigt, tycker jag, att Andrea ska åka. Samtidigt så känner jag inte alls henne bra och inte alls på samma sätt som vissa andra av tjejerna så jag kan ju bara ana hur de känner nu. Tråkigt för oss, men kul att hon ska få komma tillbaka till Sverige igen!

Det fina vädret fortsätter och jag håller tummarna på att det stannar! Annars då, idag efter jag slutade jobba så åkte jag till Emilia och hängde där. Vi satte oss ute och tittade på Big brother och åt chokladkanin. God, men a little bit too sweet for me. Och för Emilia som försökte tvinga med mig den hem hit. Nej tack sa jag, ändå har jag precis proppat i mig glass.. Det här med att vara nyttig och träna det går liksom inte så bra för mig. Alls...´

Nu ska jag krypa ner under täcket, titta på Gossip girl och sen sova. Godnatt!


Alla underbara tjejer! Två från Österrike, en amerikan, en helt bunt med svenskar + ett gulligt värdbarn i rosa kläder och tiara :]


Next chapter..

Idag runt 2 tiden åkte jag och min värdfamilj till min värdpappas föräldrar för att fira påsk med hela tjocka släkten. Eller nu var inte alla där, men det var många! Vi åt mat, barnen letade ägg i trädgården och vi knäppte kort. Bland annat ett på mig och barnen :) Klockan 5 var jag tvungen att ge mig iväg då jag lovat att hämta upp Emilia vid Elwyn stationen. Hon skjutsade ju mig ända till Philadelhias flygplats när jag skulle hälsa på Isa i Georgia, så jag kände att jag ville hämta henne! Min värdmamma skickade med mig två cupcakes, en till Emilia och en till mig.

Hon var brun och fräsch och hade shoppat en massa fina grejer. Vi åkte hem till henne och tittade lite på Big brother. Hon åkte vidare till Lisa och jag åkte hem hit. Känner att jag måste ha en liten lugn söndagskväll för mig själv. Har städat lite och håller just nu ärligt talat på att svettas bort. Så varmt!! Det har varit sjukt varmt idag, tänk er en fin sommardag i Sverige. TYP så.. Fast mer kvavt. But I like it! Nu ska jag glo på Big brother och bara slappa hela kvällen.

Btw, jag är sämst i världen på att knäppa kort. Jag är det och jag vet om det, ändå bättrar jag inte på mig. Fan, jag måste ta tag i det.. NU!


The story of us.

Igår började morgonen tidigt, Emma hämtade upp mig klockan nio och vi åkte till affären och köpte ingredienser till de svenska kanelbullarna som vi skulle baka till LCC mötet senare igår. En sak jag älskar med USA är att alla är så otroligt hjälpsamma. Hemma hos Emma bakade vi plus Andrea, Ida och Frida kanelbullar, lyssnade på musik och pratade med Emmas värdföräldrars mysiga farföräldrar. Vid 3 tiden begav vi oss mot Emilia i vår LCC grupp. Hos henne fanns det godheter från alla håll och kanter i världen. Gott! Vi åt, pratade och målade ägg. Vi pratade väldigt mycket med hennes värdpappa också som var hur härlig som helst. Åh, jag älskar underbara värdfamiljer!

Vi blev kvar en timme extra, efter det åkte vi hem till Frida och beställde hem god mat. Lisa och Hanna kom dit efter ett tag och vi satt väl mest och pratade och åt. Det vi gör bäst, dvs. Haha. Hur bra dag som helst!

Hoppas ni alla där hemma hade en fin påskafton. I miss you ♥


Thank God it's Friday!

Aloha. Hämtade upp Andrea förut, hon var brun och fräsch och verkade ha haft några toppenveckor ute på vift, först i Utah och sen i Florida. Skjutsade hem henne och hämta upp Ida och åkte sedan till Fridays för att äta älskade Brownie Obsession (Ni måste prova, sinnessjukt god!)

Efter det brummade vi hem till Frida. Hon var brun och fräsch efter en vecka i Florida med hennes värdfamilj. Hon bor i ett gigantiskt hus med 4 våningar och hon verkar ha en sån sjukt härlig familj. Där kommer vi nog hänga ofta ;) Nu ska jag krypa ner under täcket, kanske titta på Big brother innan jag släcker lampan. Imorgon blir det en rolig dag! Ha en fin helg hörrni så hörs vi nog på söndag. Ciao


Friday

Äntligen fredag! Fick sluta klockan 4 idag, när jag egentligen slutar kl 6. Så det tackar man för. Annars har dagen varit lite sisådär. Men som sagt, varje dag är inte underbar när man jobbar som aupair. That's how it is. Skypade med lilla mammi och blev sjukt trött.. Duschade och har väl inte gjort mycket mer än så. Om ett tag ska jag hämta Andrea från tågstationen i Elwyn och sen ska jag nog umgås med flickorna ikväll. Vi får se vad vi hittar på dock.

Jag saknar lite att bara ha en slapp hemmakväll framför tvn med kompisarna. Det blir inte på samma sätt här. Samtidigt är det kul att hitta på saker. Don't get me wrong! Imorse åt jag en rostad macka föressten, det var gott! Då fick jag lite hemmakänsla. Men nä, nu ska jag ner. Min värdfamilj har besök utav min värdmammas brorsa så ska ner och hälsa på dom och prata lite innan jag åker iväg.


2 månader

21 februari 2011 började mitt äventyr. Funderar ni att åka som aupair? ÅK! Det är inte lätt, det är jobbigt på många olika sätt. Men det är värt det, så känner jag hitills. Jag har haft 2 otroligt roliga månader, vissa dagar är tyngre än andra. Vissa dagar är lättare och roligare än andra. Men det är värt det. Att vara aupair passar inte alla, men funderar man på det så kasta er ut och ge det ett försök. Vad har man att förlora? I love the U.S


Just can't get enough.

Hallihallå. Började jobba tidigt imorse, men bara i en timme. Hjälpte min värdmamma inför hennes och två av barnens resa till NYC. Annars då. Har kollat på Big brother och Glee. Nu har jag jobbat lite, tvättat och plockat lite bara. Not much! Skulle egentligen hämta lillpojken men min värdpappa gör det så antar att jag inte ska jobba mer idag. Får la se. Ska ändå bara slappa här hemma tänkte jag, men nu lyser solen så nu vill jag äntää sitta här längre utan ska ut och se om jag kan få lite färg i ansiktet.


En bild från förra sommaren. Jag och bästaste Julia. 2 av mina bästa kompisar heter föressten Julia, på bilden är det en av dom. Saknar dooom! ♥


I'm not coming home today.

Idag har det varit sååå underbart väder, nästan 30 grader. Hur skönt är inte det? Var och tittade på min lillkilles fotbollsträning idag, vilket var skoj! Vår terass är fin nu också, tack vare städerskorna. Aj luv thäm, onsdagar är softa. Då är huset så rent och fint! Anyways, annars var det en soft jobbdag. Imorgon ser morgondagen annorlunda ut eftersom jag först bara ska jobba en timme på morgonen för att hjälpa min värdmamma med de två minsta barnen, för hon och dom ska till New york city över dagen. Sen är jag ledig tills jag ska hämta mitt äldsta värdbarn från skolan. Så ska jag umgås med honom i några timmar. Ska bli skoj. Första gången jag hämtar honom själv från skolan också.

Efter jag slutade jobba så åt jag på T.G.I Fridays med flickorna. Emma och jag pratade i bilen om att det snart är helg. Imorgon är det torsdag. Sjukt!! Veckorna går så snabbt, och jag har varit här i USA i över 2 månader. Tiden ba rullar iväääg. Men som jag har sagt till de andra flickorna, detta är vardag nu. I början var allt så coolt. Nu är det liksom, jahapp. Dock är jag stört glad över denna chans och trivs riktigt bra här på andra sidan jorden. Just so you know! Xoxo


Tryna holla at ya.

Är trött på detta väder. Att ni har bättre väder hemma i Sverige är ju förjävligt rakt av. Men fick precis höra av Lisa att förra året hade de ungefär +30c varje dag här från juli till september/oktober. Så det är la gött, väntar på värmen.. Men den kommer väl snart. För fan, ni får ju inte ha det bättre hemma.. Det är ju inte rättvist, haha.

Har jobbat idag. Min lillflicka är ju så himla söt alltså, idag när vi lekte så var hon klädd i en rosa-vit klänning, hon hade en rosa barnvagn och ville ju leka att vi skulle på promenad med våra bebisar (ibland vill hon att jag ska leka mamma, ibland att jag ska vara bäbis osv) och så hade hon rosa klackskor på fötterna som hon staplade runt med. Och en rosa mobil i handen. Vi skulle ju på fest liksom..

Anyways, åt tacos som min värdmamma lagade, gott gott. Men i magen fanns mer plats så åkte iväg till Ida där även Lisa, Emma och Hanna var. Vi åt god mat och hade det trevligt som vi alltid har. Hihi! Nu har jag precis duschat och ska avsluta kvällen med antingen Glee eller Big brother. Vi får la se. Godnatt raringar!


See what tomorrow brings..

Idag vaknade jag vid nio, tog det lugnt och slappade, slappade och slappade tills min värdfamilj kom hem vid halv två tiden. Det första mitt äldsta värdbarn sa till mig var att han hade gråtit dagen innan de åkte för han skulle sakna mig. AW! Min värdmamma berättade också att min värdtjej hade varit ledsen en dag och sagt, "I miss G (hunden), I miss Julia, I miss my dolls", haha. Gulliga! De var bruna och fräscha!

Alla var trötta idag, så det var inte allt för jobbigt. De sov och vilade, minstingen har öroninflamation, så han är inte så pigg stackarn. Avslutade dagen med att ha ett litet teaparty med min värdmamma och min värdflicka. Drack te och åt en god kaka. Sen tog jag och Emma bilen och brummade iväg mot tågstationen och hämtade hem Ida som varit i Nyc under helgen. Vi åkte till starbucks och pratade om allt möjligt, sen körde vi hem till Ida och hon visade oss hennes stora (!!) hus.

Vi har roliga planer framför oss också, åh. Just nu så leker livet :] Att ha en bra värdfamilj är ju det viktigaste, men att ha vänner nära en här är guldvärt alltså. Vi har så kul tillsammans! Nu ska jag glo på BB och sen ska jag sova. Godnatt!

Get him to the greek.

Godmorgon. Vet inte varför jag vaknade så tidigt, men vaknade runt åtta tiden. Förmodligen är jag väl ganska utvilad, tack och lov. Igår hämtade Emma mig från tågstationen. Stackarn hade missförstått mig så hon fick stå där i nästan 2 timmar och bara vänta, kände mig lite dum. Men det gick bra ändå. Vi försökte leta efter en "Chick-fil-a" eftersom dom har drive-thru men hennes gps visar oss till ställen i Texas och Florida. Lite väl långt att köra kände vi.. Dock hittade vi en sen, utan gpsen. Jag säger då det, gps är inte alltid bra alltså.

Vi åkte hem hit, åt och slappade hela kvällen i en stor mysig soffa med filtar och brasan tänd. Inte helt fel! Vi tittade på 2 filmer som gick på tvn, Get him to the greek och Baksmällan! Idag får vi se vad som händer, det ser ut som det är fint väder iallafall. Bra början på dagen! Ska hämta hem lilla yrvädret till hund också :)


Question

Sara om Maginfluensa, not so fun!:
Hej!:)
Jag funderar på att åka som aupair till hösten men kan inte bestämma mig om de ska bli USA lr england, Usa känns rätt men känner mig lite feg å kanske vill till england bara för det ligger nära sverige, ångra du dig någongång utav att du valde usa? å kan man typ festa och sådant på helgerna eller är det jättesvårt? fyller snart 19. och är det lätt att komma in i familjen?
tack för svar och följer din blogg tycker den är jättebra!:)


Svar: Hoppas du inte tar illa upp om jag lägger upp din kommentar, men tyckte du ställde bra frågor. Och självklart kan jag besvara dom! Och tack för du gillar min blogg, det uppskattar jag verkligen!

Först och främst, kul att du funderar på att åka som aupair. Jag kan lätt säga att det är det bästa valet jag har gjort. Jag ångrar absolut inte att jag tog chansen. Gå efter magkänslan vetja, men jag själv kan säga att jag åkte lite i blindo. Vilket man gör. Jag var inte den tjejen som var mest självständig heller, men jag tog chansen. För jag ville det här. Och jag ångrar som sagt inte en sekund.

Det här med att festa är svårt. Kan inte svara på det så bra eftersom jag fyller 21 om mindre än en månad. Jag väntar tills jag fyller på grund av det. Men jag vet folk som går ut som är yngre.

Familjen ja, det är olika från människa till människa och det beror lite på hur familjerna är också. Men mest tror jag det beror på dig själv. Så är det med att få nya kompisar här i USA också. Man kan inte sitta på sitt rum och tro att folk ska söka sig till en själv, man måste våga och ta steget själv!

This is life.

I am alive. "Home sweet home", om man säger så. Dock kom jag hem till regn och åskväder så det var inte så himla skoj. Mådde även illa på flyget, dock gick det bra. Amerikaner är så himla hjälpsamma och trevliga mot folk de inte känner. En tant började prata med mig från ingenstans, och en kille hjälpte mig med min väska på flygplanet då det hade blivit lite fel med platser (inte jag som gjorde fel dock).

Anyways. I onsdags åkte jag, A (isas 8åriga värdbarn) och isa i golfbilen till the Avenue i PTC. Vilket var kul men jag mådde inge vidare, så det var lite jobbigt! Men skoj att göra något av dagen iallafall. Har inte alls känt mig som mig själv när jag varit sjuk, har varit väldigt svag. Men jag mår bättre och bättre. Magen är bara väldigt ihopkrympt känns det som, hehe.

Igår var iallafall jag och Isa in till Atlanta, vi gick runt och tittade i affärer och åt på en asiatisk restaurang. Åkte tillbaka till Isas hus vid fem tiden. Där fick vi vara med om en äkta judisk måltid. De sjöng och bad böner innan vi åt god mat. Riktigt kul att vara med om det. Vi satt och pratade med Isas värdföräldrar ett bra tag och sen precis innan vi skulle bege oss mot Starbucks och träffa Anna så kommer A hem och vill ju absolut måla mina naglar som hon sett fram emot. Så gärna för mig liksom, de blev lite rosa-röda och så stavade hon mitt namn på alla fingarna.

Kan säga att jag tycker så sjukt mycket om Isas värdfamilj, kommer sakna de allihopa :] Hon har verkligen kommit hos en toppen familj och jag hoppas verkligen jag får chansen att träffa dom igen. E (3 år) hade tydligen frågat Isa idag om jag någonsin skulle komma tillbaka, för han tyckte om mig så mycket. Aw, det värmer i hjärtat! Gullbarn!


Dricker starbucks i Hotlanta ;)


Maginfluensa, not so fun!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit sjuk. Kul va? Såhär på semestern och allt. Igår var det super fint väder tydligen, och jag låg inne i Isas rum hela dagen med maginfluensa och hög feber. Mådde så fruktansvärt dåligt, försökte äta något men det gick inte ner. Men idag är jag bättre, magen är okej men jag tror jag är lite uttorkad och måste äta något. Isa och jag har precis skypat med Jenny och Elin. Så det var kul!

Men annars då, tisdagen var rolig. Jag hjälpte till Isa som jobbade den dagen. Vi körde iväg med golfbilen till en liten lekplats i närheten. Sen efter vi hämtat hennes 8åriga värdbarn från skolbussen så åkte vi in till Atlanta eftersom hon hade sin actingclass. När vi åkte tillbaka sen sa hon "When is Julia going home?" så svarade jag lördag morgon. Så såg hon ledsen ut och sa "A month sounds better". Haha söt tjej alltså!

Idag är det fint väder, Isa duschar nu men sen ska vi ner och äta frukost. Ska försöka få i mig så mycket jag kan iallfall, annars tror jag vi ska försöka ta det ganska lugnt idag. Först var planen att vi skulle in till Atlanta, men det är nog ingen bra idé eftersom jag inte är hundra procent kry. Men vi kanske ska ta golfbilen och cruisa runt lite här och se Peachtree city.

Bilder kommer också, men idag orkar jag inte lägga in dom. Hope you don't mind fellas! Puss!


Arriving in Hotlanta.

Anlänt i varma Georgia. Yay! Igårmorse kom Emilia och hämtade upp mig vid halv elva tiden, på flygplatsen gick det faktiskt förvånansvärt bra och lätt. Var lite nervös över min carry-on, om den skulle vara för stor eller något sånt. Men det gick bra. Jag hamnade bredvid en trevlig kvinna på flygplanet som undrade över mitt svenska pass, när jag sen berättade att jag var aupair kom frågorna flygandes. Haha!

Två timmar senare anlände jag till Atlantas stora flygplats Hartsfield-Jackson. Isa hämtade upp mig i hennes enorma (!!) bil. Jag trodde min bil var stor men då är hennes ännu större. Hah. Hennes värdfamilj är supersöta, verkligen uttåtriktade och lättsamma. Det hände dock en liten rolig grej när jag kom, det visade sig att både Isa och hennes värdmamma tycker jag har någon slags accent då jag snackar engelska, haha. Ja, jag vet inte men lite kul! Hennes 8åriga värdbarn säger till mig "It sounds like you speak english", jaha, tänkte jag. Pratar jag typ engelska som de gör i england? "No, I mean U.S english", så då menade hon väl att hon tycker jag pratar bra engelska? I don't know. Men man ba tackar och tar åt sig, antar jag. Haha!

Anyways, härlig familj! Mysigt hus. Och jag gillar verkligen Peachtree city, inte för jag sett så mycket ännu. Men sött är det här! Idag, senare idag ska vi in till Atlanta (yay!!) eftersom hennes värdbarn på 8år är skådespelerska och ska gå på hennes actingclasses där :)

Ska försöka ta lite bilder idag också, hoppas ni alla har det bra. Hemma i Sverige och hemma i Pennsylvania :) Ciao!


Sunday

Var ute på promenad förut med Emma. Emma och hennes värdfamiljs hund Sophie. Har bara slappat annars, tittat på Big brother och The vampire diaries som jag ääälskar! Just nu småtittar jag på någon film på tvn. Kan ju säga att jag är glad att min värdfamilj har en sån mysig soffa för hemma har vi kanske världens mysigaste soffa, den saknar jag lite. Haha!

Ska snart hoppa in i duschen och försöka sova tidigt, imorgon vid 10.30 am åker jag till flygplatsen. Emilia är så snäll och kan skjutsa mig ända till Philaldephia. Sen bär det av, 2.20 pm lyfter planet. Håller tummarna på att allt ska gå bra, fick reda idag att min tvillingsyrra hamnade på sjukhus igår för hon hade svimmat, eftersom hon hade maginfluensa, på en affär och slagit i huvudet. Så mja, det låter ju inte så bra. Men what to do. Får hoppas att jag inte blir smittad bara. Hon verkar må bättre idag så det är tur! :)


Better than revenge.

Haft en super rolig helg. I fredags hängde jag mycket med lillkillen i huset, han är 8 veckor idag tror jag. Så det var skoj! På kvällen åkte jag, Emma och Emilia till Lisa där även Josefine och Hanna var. Vi åt god god tacos, pratade och tittade på film. Härlig fredag med andra ord. Kom hem runt halv ett, sov och vaknade sen i ett tomt hus då min värdfamilj åkte till Florida natten till igår.

Gårdagen började med att Emma, Ida och Frida kom hit. Vi lagade god frukost som bestod av pannkakor, nutella, jordgubbar, hallon, blåbär, chokladsyrap osv.. Inte så nyttig, men sjukt god. Vi skjutsade lille hunden till hund dagis och sen tog vi bilen mot ett av Usas största köpcentrum, King of prussia. Det var väl inte såhär super WOW. Man fick inte direkt en wow känsla, men det var härligt med affärer, många bra såsom VS, Forever 21, Urban Outfitters, Sephora, HM och alla möjliga affärer. Vi allihopa shoppade, bland annat köpte jag jätte mysiga pjyamas byxor från VS och även söta trosor därifrån! Älskar den affären..

Vi avslutade dagen med Starbucks och sen åkte vi tillbaka hit där vi hoppade i pjyamas och beställde home-delivered pizza som lille Steve kom med. Steve var duktig för pizzan var god :) Hehe. Slappade framför Grease och åt vindruvor. Tjejerna sov här, vi vaknade imorse och åt god frukost även idag. Så ja, riktigt rolig helg. Tack för det tjejer :]


A good day.

Underbar dag här i Pennsylvania hörrni! Vädret har varit helt ok (fortfarande ganska "kallt" men ändå fint) men framförallt så har barnen varit riktigt duktiga idag. Min lilltjej var såå duktig då hon var ensam med mig i över 3 timmar. Jag skulle lägga henne för nap, vilket hon inte alltid gillar. Men idag var hon så duktig. Innan det så tvättade vi min bil inuti eftersom de på biltvätten inte alls gjorde det bra.. Haha. Hon ville så glatt hjälpa till. Sen lekte vi lite ute, hade lite mer picknick, tittade på serie. Man blev så stolt över henne. Hoppas varje dag kan vara såhär härlig, men självklart finns det tuffare dagar. Sånt man får ta när man jobbar med barn!

Jobbar till och med lite övertid, men det gjorde inte mig något. Vi hade så kul så. Min värdmamma och de andra barnen kom hem med hämtmat. Min värdmamma känner mig bra nu tror jag, hon vet alltid vad jag vill ha från starbucks och även hämtmat. Inte för jag direkt kräver att hon ska köpa åt mig, men hon gör det alltid ändå. Vilket jag uppskattar. De lagar alltid mat åt mig också, känner mig bortskämd :) Igår när jag frågade min värdpappa om jag får ha några kompisar över här på lördag sa han "Men självklart, du behöver inte fråga! Det här är ditt hem nu i ett år". Så det kändes skönt. Han hade sen sagt till min värdmamma att jag ska ha på fest på lördag. Ironisk såklart, han är en riktigt skojare :]

Ikväll blir det nog lugna gatan här, jag ska nog duscha, slappa glo på BB, se över packningen osv. Ciao, ciao.

Wednesday.

Hej bloggäään! Idag hade jag och min lilla värdflicka "picknick" ute. Vi tog lite bananer (som jag också åt, var ju faktiskt ganska gott..) och äpplen och satt ute. Hon vill alltid leka att vi letar på pirater, så springer hon på en sten och säger "Pirat", att hon står på en pirat. Och hunden är ju en Pirathund. Haha. Vad hände mer? Jo efter simningen köpte vi typ som slash med lite glass på toppen, jag hade smaken "Chocolate/Peanut butter", sjukt gott!

Kom precis hem från starbucks, satt och hängde med flickorna och taggar lite inför helgen för då ska vi ha skooj! Planen är väl på lördag att vi ska till King of Prussia, sen ska vi hem hit, laga mat, titta på film umgås och sen får vi se om någon eller några av flickorna sover över. På söndagen får vi se vad som händer, kanske lite frukost ute på terrassen, träning på gymmet, packa osv.. Så yes jag ser fram emot helgen, speciellt om det ska bli fint väder också. Vilket det var idag, ganska fint iallafall. Vi satt faktiskt ute och drack starbucks ikväll. Gött!

Nu ska jag göra mig klar, hoppa i sängen och somna till BB. Imorgon är det en ny dag och nya tag!


Jag och mina buddies! Bild från Emilias blogg :]

I throw my hands up in the air sometimes, singing Ayo.

Imorse vaknade jag tio minuter innan jag började, not good med tanke på att jag skulle köra min värdfamiljs hund till vetrinären. Men det gick bra, jag var snabb. Jag skulle ta ut mina barn förut, min lillkille stod och sjöng Taio Cruz sång Dynamite för full hals. Det var lite kul. Min värdmamma kom in till mig och fick påminna mig att jag slutade halv 6. Tänkte ju inte alls på det eftersom jag brukar börja klockan 9.

Senare ikväll ska jag till gymmet med Emilia. Duktiga vi är va? Kan man inte tro om lille mig, men jodå nu ska kalorier börja brännas. Size zero here we come.... Vad händer mer i veckan? Hmn förutom jobb så starbucks I guess. I helgen tänkte vi åka till King of Prussia, ett av Usas största köpcentrum som ligger här i närheten. Ska även skjutsa hunden till hundhotellet hon ska bo på under veckan. Och sen självklart det "roligaste" av allt -- Packa. PTC (Peachtree city, GA) here I come :))


Monday

Hola amigos. Idag har det varit riktigt fint väder här i Pennsylvania. Imorse var jag ut med bilen en sväng, då var det inte så jätte varmt. När vi sen skulle ut på promenad på eftermiddagen, jag, min värdmamma, min värdflicka och minstingen så klädde jag på henne och tog med en tjock tröja från hennes garderob. Jag höll på att skratta, likaså min värdmamma när jag berättade det. Det behövdes verkligen inte. Min värdpojke bytte om till shorts och t-shirt när han kom hem från skolan. Gött väder dvs!

Bra kväll också. Åt grillad hamburgare som min värdpappa stekte, satt ute på terrasen och åt. Gick sedan till Emma, träffade hennes värdfamilj och sen gick vi lite i området. Hon kom hem till mig, träffade min värdfamilj och sen drog vi till Acme och köpte Ben&Jerrys för att sedan avsluta kvällen hemma hos mig framför Big brother. Bra måndag med andra ord! :)

Nu är jag nyduschad, pratar lite med systeryster som för tillfället är i Ohio med hennes värfamilj. Imorgon är det en ny dag, godnatt på er!


End of the road.

Denna dag började med att jag skypade med Jossan och Isa. Vilket var skoj som alltid! Efter det hämtade jag upp Emma, vi åkte och tvättade min bil. Mötte sedan upp Fia (en svensk aupair som kom ungefär samtidigt som jag) på Concord Mall. Vi åt, pratade och kikade i affärer. Klockan fyra åkte jag hem till ett tomt hus, skypade med bästaste Malin och sedan lite lite med Jenny. Hämtade sedan upp Emma igen runt halv sju tiden, åkte och mötte upp Ida. Åt en god (men stark) sallad på restaurangen Cosy (stavning?) och sedan tog vi bilarna och brummade iväg till bowlingen. Men kan ju säga att det var den sämsta servicen någonsin, dit åker vi äntäää igen! Avslutade kvällen med lite prat och lite kaffe på Mcdonalds.

Härlig söndag dvs! Pratade lite med min värdmamma om helgen, känns som jag inte sett dom på hela helgen, haha. Busy busy! Hon kom precis in och gav mig två amerikanska tidningar! Woho, gillar att ha en ung värdmamma då man kan dela många intressen, eller vad man kan kalla det. Att läsa skvallertidningar kan ju vara ett intresse faktiskt. Haha. Godnatt gott folk, imorgon börjar en ny arbetsvecka! :)


Philly

Igår eftermiddag åkte jag in till Elwyn och sen till Philadelphia. När jag kom till 30th street station i Philly så mötte jag upp Rebecca, vi gick mot donkin donuts och köpte kaffe. Då frågar tanten i kassan "Var du här förra lördagen också?", jag blir lite förvånad - tänker lite, och ja men det var jag ju! Så hon kom ihåg mig. Samma sak var det med en som jobbar på tåget. Emilia vet vem jag menar, haha. Han mindes mig också. Borde jag skaffa livvakter nu, kan jag kalla mig en kändis? Hah, men det var kul :)

Vi gick runt, åt god mexikansk mat, tog en massa kort, såg svenska flaggan (!) och tittade lite i affärer. Härlig kväll dvs! Idag vet jag inte riktigt vad planerna är, ska iallfall hämta upp Emma om en liten stund så får vi se vart dagen tar oss. Kramelikram.


Vacation!

Bokat och klart, den 11 april åker jag från Philadelphia till Atlanta där Isa hämtar upp mig, sen åker vi till hennes värdfamilj i Peachtree city där jag kommer spendera ungefär 5 dagar. Åker hem lördag den 16de. Ska bli så himla kul. Jag är lite små nervös att flyga själv, men det ska nog gå bra. Kommer dock mellanlanda i North Carolina (tror jag) på hemvägen, men det är ok! Sen ska jag nog bara ha ett carry-on-bagage, då det får väga upp mot 18 kg. Om jag inte sett fel. Åker med US airways. Skojigt va!

Bilder och text om dagen annars kommer imorgon. Nu vill jag sova, godnatt!


Saturday

Försöker leta flyg från Philadelphia till Atlanta eftersom jag tänkt hälsa på min syrra nästa måndag då jag har min lediga vecka. Men det är ju så jäkla dyrt. Uscha! Var precis till banken och cashade in några checkar. Köpte nagellacksborttagning (äntligen!) så nu har jag tagit bort mitt röda nagellack och ersatt det med ett nytt, nudefärgat nagellack. Snyggt!

Ska sner och äta lite lunch, tar nog maten från igår. Sen ska jag iväg till Philadelhia och träffa Rebecca. Känns som jag behöver det, annars skulle jag sitta här och svära åt alla dyra priser. Inte så roligt att spendera en lördag så. Haha. Men ser fram emot att åka till Isfis i Georgia. Fick föressten prata med hennes 4åriga värdbarn igår, haha. Så söt.


Isa och jag på vår hejdåmiddag!

Source code.

1 april dudes!! Igårkväll fick jag ett litet smärre breakdown, haha. Låg och grät, varför vet jag inte ens helt ärligt. Man kan ju tro att jag skulle tänka på alla människor hemma som jag saknar osv, men nej. Jag tänkte på en rostad macka med ost och sen lite varm oboy. Det grät jag över igår. Helt patetisk kände jag mig, haha. Men det kändes bra att få ut lite, idag har det känts bra alltihopa. Men börjar väl lite smått komma in i vad de kallar "kulturkrocken", eller jag vet inte..

Anyways, vi beställde hämtmat idag. Från ett asiatiskt ställe, min värdmamma frågade mig om jag visste vad det var. "Jag känner igen namnet", när vi sedan får hem det vi beställt så visar det sig att restuarangen vi beställde från var samma som jag åt på i söndags, och rätten jag beställde idag var samma som jag åt i söndags. Haha. Sjukt! Jag kanske borde variera mig lite mer.

Ikväll blev det bio. Jag skulle tanka först, gick åt helvete. Kände mig som en dum blondin, ringde till Emilia och klagade. Gav sen upp och åkte och mötte upp Ida, Emilia och Hanna. De hjälpte mig sen att tanka, thank godness! Vi såg en bio som började halv elva, Source code, med Jake Gyllenhaal i huvudrollen. En av de mest konstigaste filmer jag sett.. Inte heller var själva salongen vidare mysig, och den stora colan jag och Ida beställde smakade diskvatten. Så jag kanske gråter lite över det inatt, vad vet jag. Skämt åsido! Nu ska jag lägga mig och glo på BB sen ska jag sova, sova, sova. Godnatt!


31 mars 2011

Imorse var jag på musiklektion med mina två äldsta värdbarn. Gillar verkligen de lektionerna, de är roliga! Min värdmamma hade varit och köpt munkar och kaffe från donkin donuts. Vilket var lite ironisk, för igår sa jag till Emma att jag måste äta på donkin donuts någon gång.. Hehe. Gott var det iallafall!

Annars då, dagen har varit ganska lugn. Dåligt väder dock, blä. Just nu mår jag lite sisådär helt ärligt, jag känner mig lite sjuk eller vad det nu är som spökar. I dunno! På söndag ska jag försöka skypa med nära och kära. Ikväll får jag se vad som händer, hade tänkt gymma med Emilia. Vi får se, vill iallafall hitta på någonting. Kan iallafall säga att jag gillar mina nya aupair buddies här, de gör mig glad de dagar jag känner att allt är lite för mycket!

Btw.. Grattis till bästaste Cecilia som fyller 22 år idag, hurra!! ♥


RSS 2.0