Rumor has it.

heyyyy people. jag är sämst på att blogga. i know, i know. nu gör jag dock ett försök. lille jag har gått och blivit sjuker, asförkyld med andra ord. idag är det dock lite bättre. men har varit hängig ändå sen i fredags. sjukt tråkigt.

vad gjorde jag förra veckan. hmn, i torsdags efter barnens simning åkte jag och mötte upp ida och åt kina-mat. satt gott i magen. efter det åkte vi hem till miss ida. tittade på en serie som hon nu har fått mig besatt av - jävla serier.. haha. friends with benefits. skitbra!
i fredags hände inte mycket, i lördags åkte jag först med bästaste ida till starbucks där vi åt frukost. efter det skulle jag åka till isa - i bilen inser jag att min mobil är död och att ida inte har isas mobilnummer. fan. så jag fick helt enkelt åka mot isas hus.. knacka på och se om hennes värdfamilj var hemma och fråga om de kunde ringa henne och fråga vart hon var.. haha. så det gjorde jag. dock åkte jag fel först, kom till johannas hus. hade knappat in fel adress på gpsen. kom sen till isas hus. knackade på och två lättade tjejer öppnade dörren. isa hade ringt mig som en tok tydligen. haha. vi åt en macka sen åkte vi iväg till king of prussia där vi strosade runt ett tag. efter kingen åkte vi hem till johanna där vi lagade mat, kladdkaka, lyssnade på musik och snackade värdfamiljer. hehe. eller snarare värdbarn. man låter nog som en liten mini-mamma där man sitter, ska visa bilder osv. när man är off.. fan det är ju inte klokt.

åkte sen hem till mig för att sova där. möttes av mina värdföräldrar plus deras kompisar. vi åt lite efterrätt och sen satt jag, johanna och isa nere i mysiga soffan ett bra tag och bara pratade. sov sen alla tre i min säng, vilket fungerar men fan det är inte det mest bekvämaste. jag har ju trots allt "bara" en queensize.
i söndags vaknade vi upp. isa och johanna var exhalterade över att få träffa mina värdbarn. faaail. vi vaknade och de var redan iväg på äventyr. men, ett tomt hus är alltid härligt att vakna i måste jag säga. vi gjorde god frukost och sen åkte tjejerna hem och jag började jobba.

dessa två senaste dagar har inte varit så värst intressanta, min vecka har väl inte varit så intressant. varit förkyld och jätte hängig de senaste tre dagarna. dock har jag önskat mitt flyg hem (OMG!) och även planerat en hel del inför min resemånad som börjar den 21 feb. det ni, det blir spännande...! : )


hanna och jag. när hon fyllde 21. woopwoop!

Someone like you

Igår åkte jag, min värdmamma och mina två yngsta värdbarn till starbucks efter min lillkille varit hos doktorn. B satt i min värdmammas knä medan min 3åring hoppade upp och skulle mysa i mitt. Hon är alltid så mysig och ska alltid pussa och krama en så mycket, ibland får hon något ryck och bara "Julia" och kommer och kramar mig.

Har spenderat de två senaste dagarna hos världens bästa Ida. Vi har bara slappat och tittat på serier. I början gjorde vi alltid så mycket varje dag, nu efter 8/9 månader i staterna så har allt blivit så himla vardagligt och naturligt. Starbucks är inte lika coolt längre, inte heller Fridays och allt detta som man var helt excited över i början. Man börjar känna sig klar med detta helt enkelt.

DOCK kommer jag aldrig aldrig förstå hur jag ska hitta styrka i mig och kunna lämna allt detta utan att gråta sönder. Jag får sån ångest när jag vet att jag om 3 månader måste säga hejdå till detta. Jag kommer vara ett nervvrak. Människor jag har runtomkring mig här får mig verkligen att önska att jag kunde stanna längre. Kan börja gråta bara jag tänker på att mitt år snart är över. Älskar min värdfamilj och mina vänner här så otroligt mycket. Finns inte ord. Frida, Ida och Victoria är mina närmsta här och ni förståååår inte hur jobbigt det kommer vara att säga hejdå till dom. Victoria speciellt men även Ida och Frida. Det kommer aldrig bli som nu, jag kommer aldrig bo 20 minuter ifrån Frida och Ida. Det kommer vara så jobbigt. Men aupair-livet är begränsat och förr eller senare måste man säga hejdå till detta. Det spelar ingen roll om man stannar 1 år eller 2 år. Förr eller senare tar det slut.

Så yes, lite små jobbigt sådär. MEN!! Jag har 3 månader kvar, 3 underbara månader här i staterna med mina fina vänner och min värdfamilj och de 3 månader ska jag ta vara på. Jul och Nyår i USA. Underbart!


Sommar 2011 i USA ♥


I'm drinking rom and redbull.

Heyyy. I fredags hade jag alla tre barnen. Vilket faktiskt var väldigt kul, vi hade en riktigt bra dag. På kvällen åkte jag till miss Ida där även Hanna var. Jag hyrde film, men vi såg inte ens den.. Haha. Vi spenderade kvällen med att äta gott, prata, titta på en massa bilder och Ida la även upp en hel bunt på facebook. Vi är nu inne på bilderna från i maj. Det går inte fort, men de kommer upp förr eller senare. Och helt ärligt är ju ändå Ida duktigare än mig, hon tar iallafall några bilder. Jag ska dock sno alla av henne sen. Underbara bilder, massa minnen!

I lördags vaknade jag sent. Min värdpojke väkte mig vid 9 tiden och frågade om jag hade sett hans fotbollströja. Nej, det hade jag inte. Sen somnade jag om. DUH! Varför gick jag inte upp? Istället vaknade jag vid halv tolv, snoozade och åt säkert frukost vid halv ett tiden. Seg-tjej.com. Åkte sen iväg till banken och hämtade upp födelsedagsbarnet Hanna. Vi åkte till Concord mall på uppdrag att hitta något glittrigt tills kvällen då vi hade tema Glitter. Vilket gick bra efter några om och men. Skinnbyxor plus glittrig topp, catching!

Vi köpte mcdonalds. Åkte hem till ett tomt hus, duschade, åt, fixade oss, lyssnade på musik osv. Min värdfamilj var ute och åt i WC. Det hade tydligen varit glowparty på Mas, en restaurang. Min värdmamma hade sagt till min värdpappa att han kunde ta barnen hem och hon skulle stanna där och vänta på mig. Hon skojade såklart, men det var lite kul! Hanna och jag tog sen bilen till Ida, vi hälsade även på hos miss Frida som jobbade. Sen åkte jag, Vic, Ida och Hanna in till WC och firade henne. Rolig kväll! Jag och Hanna sov här hemma, söndagen spenderade vi på lcc möte och sen spenderade jag kvällen hos Frida med henne och Ida där vi tittade på film, Horrible bosses, åt en massa massa gott och pratade. Hängde med mina bästa helg enkelt. Bra avslut på en bra helg. Yezzzbox.


minnen, minnen, minnen!

Long way from home.

Om två veckor har jag varit här i 9 månader. 9 månader sen jag satt min fot i detta land, för första gången någonsin. 9 månader sen jag träffade min fina vänner i Sverige. Jag har inte haft hemlängtan någonting under mina 9 månader här, men idag tror jag faktiskt den för första gången har visat sig lite.. Jag vet inte varför, kanske berodde lite på att mina planer för kvällen gick lite i kras. Samtidigt som jag känner mig lite dum som har hemlängtan (tycker det är onödigt!) så kan man inte hjälpa dig heller, man är ju bara människa. Har inte haft någon dålig dag med barnen eller så heller, så förstår inte riktigt varför jag känner såhär idag. Men visste att hemlängtan skulle krypa fram förr eller senare.

Som tur har jag massa roligheter att se fram emot, och ett härligt besök av min storesyster som kommer hit i slutet av november! Då ska jag krama henne! Som sagt, jag kommer gråta floder när jag ska härifrån, jag vet 100 procent säkert att jag kommer längta tillbaka jätte mycket men just nu, just idag. Då saknar jag hemma faktiskt.


Let's rediscover why we're best friends.

Var till starbucks tidigare idag med miss Frida. Men mer händelserik än så har inte min dag varit, har inte känt mig pigg alls så har passat på att skypa med nära och kära idag och även plugga lite inför weekend kursen. Är även jätte taggad inför min storesyrras besök vilket nu är bestämt. Hon kommer den 25 nov - 4 dec och det ska bli såhäääär kul. Vi ska bo här, min syster ska också bo här och vi ska hitta på en massa skoj. Yay!

Var precis när och åt lite mat som min värdpappa köpt. Har jag sagt hur mycket jag älskar min värdfamilj? A lot! De är världens bästa. Har alltid så roligt med dom! Ska ta ett bad/dusch och sen lägga mig och se en film, somna tidigt och förhoppningsvis vara pigg och full av energi tills imorgon. Jag och barnen ska nog måla lite löv då. Ska bli kul : )

Walk on water.

Heyyyy. Idag mår jag lite sisådär, ont i halsen och huvudet. Sucks.. I fredagskväll åkte jag till miss Ida, Frida kom dit och vi fixade oss lite. Hade dock glömt mitt ID hemma så Victoria var snäll och svängde förbi här hemma för att hämta det. Vi åkte in till West chester, ofcourse, för att gå ut. Det var en rolig kväll.. Kall. Men rolig. Var ett tag sen jag var ut i WC nu så det var skoj! Sov hos miss Chapman, vaknade upp och var ju bakis, as usual. Ida och Victoria blir ju i princip aldrig bakis, alltid lika pigga och glada. Jag blir som en zoombie. Haha.

Vi gjorde inte så mycket, städade lite i köket och pratade med hennes familj som bjöd med oss på thanksgiving middag. Victorias familj är världens bästa, jätte mysig familj! Åkte hem vid halv fyra, mådde inge vidare. Var nog en blandning mellan bakis och sjuk. Haha. Min värdpappa sa när jag kom hem sen "Jag såg att du var bakis, det är nog första gången jag har sett dig bakis", jag bara "Nej, jag blir alltid bakis nu för tiden". Min värdmamma höll med mig, "Jo men jag har sett henne bakis några gånger, men hon är bra på att dölja det", haha. Vilket är sant. Tror nog hela familjen var bakis igår. Och sjuk.

Igårkväll hängde jag med mina kids. Vi tittade film, spelade lite spel, försökte göra pappers-flygplan från en bok. Men jag fattade inte, så det blev lite misslyckat. Efter de små liven somnat satt jag nere och tittade på film - Seven pounds. Fast när mina värdföräldrar kom hem satt jag och pratade med dom istället. Vilket var skitkul. Min värdmamma berättade om när hon bodde i Madrid och så pratade vi också om galna värdfamiljer. Haha!


When we're together, snowmen come to life.

Hejhallåtjena. Ikväll var jag med mina tjejer till starbucks, efter att ha kollat på min lillkilles fotbolls match. Man blir ju stolt aupair då han är så duktig. På starbucks har de redan börjat tagga inför julen. Herregud, man märker att man är i USA då de börjar julpynta innan halloween och thanksgiving ens är över. Nu är dock halloween över, mitt äldsta värdbarn började gråta idag i bilen, "varför gråter du?" frågade jag. "Jag är ledsen att halloween är över".

Igår fick jag mail om att jag måste boka mitt flyg hem inom 20 dagar. Förstår ni att jag är liiite stressad? Usch, kommer bli några känslosamma sista månader här. Kommer vara helt förstörd. Kan börja gråta bara jag tänker på det. Att säga hejdå. Usch, usch, usch. Vill inte ens tänka på det. Happy thoughts, happy thoughts!

Men samtidigt är jag glad, gillar denna tid. Älskar julen och det känns som jag har massa roligheter att se fram emot - Berättar när saker och ting är fixat och klart. Men om jag säger såhär, om allt går som planerat så kommer jag få besök av en speciell en om några veckor. Yay, det gör mig glad : )


Tuesday...

Hey folks. Igår efter jobbet gick mina kids trick or treat. Jag hoppade in i duschen, fixade mig lite och sen åkte jag iväg till miss Ida aka Amy Winehouse för att gå ut och äta med henne, Victoria och Frida. Victoria var en seriefigur, skitcool var hon. Jag hade lätt klätt ut mig om jag hade haft tid och hunnit fixat en ny outfit. Att ha samma två gånger ville jag inte. Det var dock en härlig kväll, vi åt "halloween-middag" på Barnabys. Mina bästa tjejer och jag!

Idag har jag jobbat som vanligt, min värdmamma kom hem under lunchen. Hon visade mig två aupairer som hon är intresserad att prata med. De verkade båda som jätte bra tjejer. Dock säger min värdmamma att hon inte vill ha någon för strikt och allvarlig, utan någon mer flexible och chill. Som jag typ, jag är ju allt annat än allvarlig. Haha!

Nu ligger jag framför min dator i min säng och tittar på serier, äter glass och bara tar det lugnt. Frida och Ida slutar båda sent idag, så jag vet inte alls om vi ska göra något ikväll. Känns som att en hemmakväll står på schemat ikväll. Lite surt att jag inte kan tvätta (tog slut på tvättmedel idag) dock, hade behövt det. Men nu ska jag duscha och sen slå mig ner framför en serie, ikväll kommer det ett nytt avsnitt av Glee. Yayy!

RSS 2.0