Live in the moment.

Aupair-livet är allt annat än lätt och själva vardagen är inte så himla glammig och rolig som man kanske tror. Men när mina värdbarn ger mig kramar, säger att de älskar mig och när min minsting tittar på mig och ler, då kan man inte annat än älska aupair-livet. Jag är lite knäpp och kan ibland tänka på när jag själv ska hem. Och då blir jag ledsen för jag kan inte alls tänka mig att säga hejdå till detta. Kommer förmodligen vara färdig med jobbet nästa år. Men jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara av att säga hejdå. Ser ni, är jag knäpp eller? Det är flera månader kvar och jag tänker i dessa banor nu.. Men det blir lätt så, när Emilia och Lisa nu är hemma så blir det så. Att man tänker i de banorna. Emilia säger att det känns overkligt att vara hemma. Det kommer nog kännas så.

Hemma är alltid hemma, familjen är alltid kvar och vännerna de väntar, de finns där. Detta är på en begränsad tid. Varför jag började gråta när jag sa hejdå till Emilia och Lisa är inte för att jag tror att vi aldrig mer kommer träffas (för det kommer vi ju!) utan det är mer för att vi aldrig mer kommer träffas här, såhär, som nu. Det kommer aldrig bli detsamma igen. Har redan träffat så många underbara människor här, vännerna här blir som en familj eftersom man delar så mycket och eftersom man ses så ofta. Samtidigt så ser jag så fram emot när min familj kommer och hälsar på. Jag vill visa dom allt, mitt liv här och hur jag har det på andra sidan jorden. Jag längtar!

Ångrar inte en sekund. Har haft så kul de här månaderna som har gått. Har gjort så mycket, sett så mycket och träffat så många människor. Aupair-livet är allt annat än lätt, men det är värt varenda sekund!

I do it better than her.

Hoho. Här sitter jag, supersnygga jag i blåa mysbyxor och en blå t-shirt med texten "We care for kids" - En CC t-shirt från Emilia. Som jag förestten prata med lite idag. Vi ska skypa snart, yay! Var precis och köpte en starbucks, och tankade bilen. Mer händelserik än så blir inte min kväll. Tar en välförtjänad hemmakväll. Måste ta en hemmakväll nästan, mitt rum ser ut som ett bombnedslag..

Var ut i lördagskväll med favorit-flickorna Victoria och Ida. Vi var snyggare än någonsin och intog dansgolvet med rejäla dansmoves. Gick mellan flera barer, men hade en riktigt rolig kväll. Hamnade på en efterfest hos några amerikanare där vi shottade från en skida (bokstavligt talat, haha!). Natten slutade hemma hos mig med Idaflickan min. Som har varit här hela helgen, vilket jag tycker är riktigt skoj!

Igår vaknade vi upp. Vi var minst lika sega som vi var i lördags.. Vi la oss i en park i West chester och bara segade. Skrattade lite åt ingenting eftersom vi var så trötta och sega.. Eller nu ska jag inte snacka för pigga Ida som aldrig blir bakis, utan för lille jag som alltid mår som en skit dagen efter. Men det är det la värt! Vi brummade tillbaka hem hit där min värdpappas föräldrar och barnen var. Åt pizza och sen bestämde vi oss för att, nej nu kunde vi inte slösa bort mer av den dyrbara helg-tiden. Vi åkte och spelade minigolf och efter det så åkte vi in till West chester och träffade våra amerikanska vänner från i lördags. När vi kom hem till ena av dom så ser jag att True blood är på tvn (var säsongsstart igår) och vips så är jag fast och inne i tvns värld, iallafall för en halvtimme. Släppte av Ida hos henne och sen åkte jag hem, trött och bakis och somnade på 3 röda.


Välstädat rum, ellerhur?


I feel like dancing tonight.

Hola amigos! Torsdagen var lite jobbig för mig. Sa hejdå till mina fina och underbara flickor Emilia och Lisa. Jag som aldrig gråter, började gråta. När jag kramade tjejerna så kunde jag inte hålla tårarna inne. Är glad för deras skull att de får träffa sina nära och kära igen, samtidigt som det är jätte tråkigt. Vi kommer träffas hemma såklart, nästa år. Men det kommer ju aldrig ändå bli detsamma igen. Vi var inne i West chester där vi åt mat, kiwi och bara satt och pratade. Härlig kväll med världens bästa tjejer!

Igår var det midsommar. Yay! Lärde mina värdföräldrar att säga "Glad midsommar", först trodde min värdpappa att jag sa "Glögg midsommar", så det var lite kul! Efter jobbet så fixade jag lite fint på terassen. Mina värdföräldrar satt igång musik och sen kom tjejerna hit. Vi lagade svensk mat (så gott det gick), satt ute och åt, gjorde kransar och hade en trevlig kväll. Blev fler än vad jag trodde, vi var ungefär 10 pers. Jätte skoj! Min värdmamma tog kort på mig och barnen när jag hade min krans på huvudet. Min värdpappa tog kort då jag stod och lagade köttbullar. Johanna (deras förra aupair) gjorde också det, så jag var ju också tvungen att vara med på en bild då. Det ska bli tradition tror jag ;)

Var sen ut med Victoria och Ida. Vi hade kransarna på huvudet. Lite skoj sådär. Folk trodde att vi antingen hade en möhippa, firade något grekiskt eller att det var någons födelsedag. Men nä, det var ju svensk midsommar. Hallå!

Idag har jag och Ida slappat, slappat och bara slappat.. Nästan! Vi var precis på Concord mall där jag shoppade för över 100 dollar. Nu lyssnar vi på musik och taggar inför kvällen. Ikväll blir temat "Svarta faran", haha.. Nu ska jag hoppa in i duschen och påbörja förvandlingen från trött, bakfull och ofräsch tjej till en svart, snygg fara ;) Toodles


It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.

Hola! Igårkväll efter jobbet åkte jag hem till Emilia, stackars Emilia som hade ramlat med cykeln och skrapat upp ansikte, händer och armbågar.. Uscha, tyckte synd om henne. Hjälpte henne med hennes femhundra (nästan så..) resväskor och sen åkte vi till TGI. Fridays där Hanna och hennes kompis Anna var. Idag jobbade jag till kl 3. Skjutsade barnen till min värdpappas jobb då eftersom mina värdföräldrar ska på konsert i Baltimore (samma som Emilia och gänget ska på , U2!) så jag är här hemma ensam nu. Härligt! Var nyss på starbucks och träffade Ida, Emma, Rosa och Sabine. På vägen hem stannade jag på target och köpte ännu en skiva från Glee (nööörd!)

Nu sitter jag nere och tittar på What happens in Vegas.. Imorgon ska jag ut och äta med flickorna och träffa Emilia och Lisa för sista gången :( Ser fram emot att träffa dom men tycker det inte är kul och veta att det är sista gången i USA. Nu ska jag titta lite mer på tv och sen ska jag soooova. Toodles!


Enjoy life.

Här sitter jag. Halv tolv en måndagskväll. Jag borde sova snart, jag ska sova. Idag fick jag söta kommentarer från min 3åring. När jag spelar in en video på henne säger hon "I love you Jujie". Sen kom vi in på konserter (de ska på konsert på onsdag..) så säger hon "I think you, me, B (4 månaders bebis) and M should go to a consert sometime. I've been thinking about that". Haha, hur söt? Åh, jag älskar mina värdbarn. De har sina ups and downs, men de underbara, mina fina! Och något som betyder mycket är när mina vänner säger hur mycket de gillar min värdfamilj, mina värdbarn och även huset jag bor i. Det gör mig så glad!

Kvällen spenderades med bästa Emiliabus. Försöker ta vara på varenda sekund med henne såhär den sista veckan. Vi köpte starbucks, jag köpte en Gleeskiva och hörlurar på target. Jag fick en söt choklad av Emilia (för hon tycker jag är snäll som skjutsar/hämtar henne nu när hon inte har någon bil. självklart liksom, anytime!) och sen åkte vi hem hit och tittade på första avsnittet av Glee, säsong ett, eftersom hon inte sett det ännu. Nu.. nu ska jag sova. Godnatt USA, godnatt Sverige och godnatt allihopa. *moah*


-


Live for the moments you can't put into words.


NYC baby!

Hoho! I fredags hade jag en härlig jobbdag med barnen. Det enda minuset var att min lilla flicka sprang på en geting. Stackarn! Grät som aldrig förr.. Men det gick bra. Spenderade eftermiddagen med mina två favoritpojkar. Vi spelade wii, tittade på film, lekte med bilar och bygge torn och mitt äldsta värdbarn målade tomma mjölkburkar. Han är så duktig och tycker om att spendera ensam tid med honom då jag inte får så mycket sån annars :)

På kvällen var jag alldeles slut, Emilia kom hit så vi lagade mat och tittade på tv. En slapp fredag helt enkelt. Igår tog vi tåget till Philly och sen bussen (jag fick åka buss själv och höll på att bokstavligen talat frysa ihjäl - jävla ac!) till NYC. Vi spenderade dagen med sightseeing och shoppade - hör och häpna - ingenting! Vi gick i SOHO, Chinatown och sen gick vi uppför Brooklyn bridge. Vädret var härligt och dagen var mysig med flickorna. Idag skjutsade jag Emilia till tågstationen för hon och Lisa skulle in till Philly. Ville med men har snart LCC möte. Buhu!

Åkte till Walmart med Emma för att fixa och ladda på pengar på min mobil. Spenderade även morgonen och förmiddagen med att sova och ha en fruktansvärd mensvärk. Skoj! Dock kommer kvällen bli roligare då jag ska hitta på något skoj med Ida och Victoria :)


Fina Lisa och jag :)

Lisa och Emilia på Brooklyn bridge.

The day before Friday

Busy day today y'all (Har kommit på mig själv säga y'all två gånger. Senast idag. Y'all = You all) Åkte på playdate imorse med min värdmamma och barnen till mitt mellersta värdbarns framtida skola. Var skoj. Jag satt mest och drack kaffe och tog det lugnt med lillen. Så det var en härlig start på morgonen.

Har dock varit förvirrad idag. När jag skulle springa in och köpa starbucks till mig, min värdmamma och barnen så kommer jag ut med bara barnens dricka. Hade glömt min och min värdmammas. Virrpanna numero ett. Ida och hennes värdbarn kom även förbi på lite lek, lite lunch och lite picknick. Det uppskattas alltid!

Kom precis hem efter att ha varit på Applebee's med flickorna och ätit lite. Dock åt jag bara en lite appetizer för jag vi åt indisk take-away mat här hemma. Sen fick jag lite vin av min värdmamma också! Men nu, nu ska jag sova.. Godnatt you guys!

This is life.

Hej i stugan. Här sitter jag, en torsdagskväll såhär in da states. I tisdagskväll åkte jag till Emilia, vi tog ett dopp i hennes pool sen bestämde vi oss (efter att molnen blivit fler, Emilias tröja blivit sönderbiten av hunden och när vi hade ett x antal myggbett på benen) att gå in. Jag fick två stora påser med kläder, skor, väskor och locktång av snälla Emilia! Vi brummade sen iväg till Ruby tuesday där vi åt den supergoda salladen, Frida, Victoria och Ida kom även de dit. Avslutade kvällen med en god Cinnabon (underbart god!)

Igårmorse vaknade jag upp, kände mig lite konstig och tittade mig i spegeln. Hela mitt ansikte var svullet och rött. Varför vet jag fortfarande inte, men det kliade vid halsen och längs kindbenen kvällen innan och sen vaknade jag och var svullen i hela ansiktet. Obehagligt! Jag vet inte ens varför.. Kan det bero på att jag lånade en ansiktskräm mamma lilla? För kan inte komma på att jag ätit något nytt eller annorlunda.

Anyways. Under dagen la det sig dock lite. På kvällen åkte vi till starbucks där Ida drog med sig starbucks arbetarna till min värdpappas restaurang sen. Fick ett sms av min värdpappa efter jag smsat att Ida raggat upp starbucksarbterna, hehe, "Uh oh.. Remember my speech on American boys!" ('Watch out for american boys' säger han, 'I know bc I've been one') Åkte till Scrimmages och hängde, spela biljard och drack någon sliskigt söt alkoholfridrink (eftersom jag skulle köra - buh!) Kom hem halv ett och stupade i säng..

Ps. Gårdagens bästa - Jag frågade Victoria (american) "Vad pratade ni om?" och hon förstod! Alltså jag frågade henne på svenska (glömde bort att jag var tvungen att snacka engelska, haha) och hon fattade vad jag menade. Hur bra är inte det? :]


Stanna upp och andas.

Lite segt att behöver vara stuck in da house och tvätta.. Trodde jag skulle vara mer ledig. Men hey, barnledig är jag trots allt. Ett tomt hus har jag, musik har jag på högsta nivå och jag kan ta det lugnt. Härliga dagar. Skypade förut med mamma när jag satt ute och solade och skypade precis med Jenny. Pratar just nu med Josse på facebook och känner att jag har fått en rejäl och härlig dos Sverige idag.

Vid fyra tiden ska jag åka iväg till Emilia då jag ska rota igenom hennes garderob och se om jag vill ha lite kläder som hon ska lämna kvar här i USA. Snäll Emilia!! Senare vet jag inte vad planerna är, vi får la se. Nu tänkte jag bosätta mig framför tvn och bara slappa för solen försvann precis och fram kom mörka moln. Buuh!

Life is too short to wake up in the morning with regrets.
So, love the people who treat you right, forgive the ones who don't
and believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.
Nobody said it'd be easy, they just promised it would be worth it!


Best thing I never had.

Hola amigos! Måste börja med att säga att jag alltid blir så glad då jag får söta och fina kommentarer. Det är jätte kul och jag uppskattar det verkligen. Tycker det är kul att andra aupairer läser min blogg och vill få er att försöka förstå lite hur det kan vara. Har ni några funderingar eller frågor, släng iväg en kommentar så svarar jag gärna!

Vid 5 tiden idag åkte jag till starbucks och träffade Frida. Vi satt där i några timmar, drack kaffe och åt svensk choklad. Det var härligt! Tog sen bilen och mötte upp Ida och åkte sen iväg mot Exton mall där vi träffade Emilia och Victoria. Vi åt, shoppade och åt lite mer. Nu har jag precis kommit hem till ett tomt hus. Jag tror min värdpappa är ute på äventyr! Ska sova snart. Imorgon blir det förhoppningsvis lite skypning med nära och kära hemma. Det ser jag fram emot. Puss och kram och godnatt på er alla underbara människor där ute!


Because we are in the US and A.



Fina nyfunna vänner här i USA som gör livet här borta lite bättre, lite roligare, lite lättare! Snart åker två av dessa underbara flickor hem, kommer bli tomt. Ni kommer bli så saknade varje dag, Emilia och Lisa. Hem åker två underbart glada och positiva tjejer som man blir glad av att umgås med. Massa kärlek till er allihopa! ♥

Wekeend.

Hola amigos! Måndag och jag är off tills onsdag. Hur skönt är inte det? Dock gör jag lite småsaker som att tvätta lite. Helgen som var var hur härlig som helst. I förrgår tog vi en väldigt slapp morgon, jag hämtade upp Emilia vid bilverkstaden eftersom hennes bil la av. Stackarn! Vi åkte hem till henne där hon gjorde sig klar och sen åkte vi och hämtade upp miss Lindstedt. Brummade iväg mot Exton mall där vi gick lite kort, jag köpte en jätte söt vit tunika (inte min stil direkt, men skitfin!) och ett halsband till. Ida köpte en skitsnygg hatt som snygga hon var skitsnygg i. Mycket snyggt! Hihi.

Lisa hade hejdå-middag hos henne så vi åkte dit till ungefär halv fem. Det hela gick i sverige tema så det var kul. Det var en härlig kväll! Ida, jag och Frida åkte sen hem hit ett tag. Min värdmamma fick träffa Frida för första gången som var livrädd för våran padda som brukar vara på trappsteget till dörren. "Kan jag klättra över trappan?", jag skrattade som aldrig förr. Dock var jag också en fegis när Ida och jag skulle in så hon fick låsa upp. Haha!

Åkte sen ut med Idas amerikanska vän Victoria och hade en härlig utekväll i West chester med drinkar, shots och en massa dans. Ida sov här och igår hängde vi lite här hemma med min värdfamilj innan vi begav oss mot The italian festival som är en festival inne i Wilmington med massa karuseller, öltält, mat osv.. Färgade även mitt hår och sen avslutade vi kvällen på min värdpappas restaurang där vi tittade på basket final mellan Dallas och Miami. Härlig, händelserik helg!

Lite ord mitt i natten.

Det här med att vara aupair. Oj. Hur ska man förklara detta. Det är femhundratusenmiljoner gånger jobbigare än vad jag trodde, samtidigt så är det nästan lika mycket roligare också. Det är så svårt att förklara för folk som inte vet själva. Innan jag åkte hit tänkte jag på allt roligt, på att få komma till en ny familj och allt jag skulle få uppleva under ett år. Folk hade sagt åt mig att det skulle bli jobbigt. Ja, självklart sa jag, det förstår jag. Men det gjorde jag nog ändå inte riktigt. Jag tror ingen förstår innan de ens kommer hit. Det är så mycket jobbigare än vad man trodde från början. Pressen man har på sig själv, man själv sätter på sig själv.. Man vill ju vara den bästa aupairen någonsin! Dock vill jag inte skrämma er nu -- Familj, vänner och andra aupairer/nyblivna, gamla och framtida. Detta är helt klart mitt bästa beslut någonsin och jag trivs så bra här och även fast det kan vara lite djupa dalar ibland så är det värt det i det stora hela för man får så otroligt mycket tillbaka. Mycket kärlek!

Bea skrev i sin blogg (en av mina bästa vänner, aupair i Frankrike) om att det känns som att man har två liv. EXAKT SÅ känner jag. Det känns som att allt där hemma borde stanna upp under mitt år här. Men det gör det ju inte. Samtidigt som mitt liv här rullar på, rullar alla andras liv på där hemma också. Det känns konstigt! Jag kan inte ens tänka mig (just nu) hur det kommer vara att åka hem. Jag kan inte tänka mig att åka hem, och lämna detta och jag kan inte tänka mig hur det kommer vara när jag är hemma igen. Känslan. Som om detta år inte ens inträffat.. Kommer kännas konstigt. 2 olika liv, samma människa. Ska man beskriva aupair året med ett ord borde det nog vara "Känslokarusell" :)

Nyblivna studenter, tips för framtiden -- Åk som aupair!


Workdays.

Hoho. Igår jobbade jag 13 timmar. Jäklar kanske ni tänker. Men såhär var det, i 3 dagar nu har ju min värdpappa varit "moviestar" eftersom hans restaurang har varit med i en show (sänds på tv i slutet av augusti!!) Då skulle han och min värdmamma dit igårkväll eftersom det var the grand-opening (de hade gjort om restaurangen + menyn). Barnens nana skulle komma på kvällen med det hade blivit missförstånd eftersom hon åkte bort igår. Så jag fick jobba. Jobbade först 3 timmar på morgonen och var ledig sen i 2 timmar. Satt ute och solade (höll på att dööööö av värmeslag. Sjukt varmt!) och sen skulle jag jobba från halv 3-halv 10. Dock frågade min värdpappa mig om jag kunde tänka mig jobba längre eftersom han gärna ville att min värdmamma skulle kunna vara med på kvällen. Självklart!! Jobbar jag till halv 10, kan jag lika gärna jobba längre. Sen ville jag ställa upp :)

Så igårkväll kollade vi på film, åt pizza, spelade wii och sen kom även Ida förbi. Så det var faktiskt en riktigt härlig kväll. Vi åt också glass, Ida och jag.. När barnen gått och lagt sig såklart. Men får passa på då ;] Jobbade sen vanligt idag. Ikväll har jag och Ida varit på Fridays och ätit god mat + god efterrätt sen åkte vi in till West chester och hängde lite utanför Kiwi frozen yogurt med flickorna!

Nu är jag trött. Ska sova. Imorgon blir det en rolig dag och sen är jag i princip ledig ända tills onsdag. Så ska ta vara på dessa underbara, slappa dagar. Natti natti ♥

Hot wednesday.

Hola. Igårkväll åkte jag och Ida in mot Wilmington för att kolla in Greek festival som började igår.. Skitmysigt! Tänk er cityfesten (gävleborna) fast typ i miniatyr. Jag åt, Ida drack och sen åt vi ännu mer och vi hade bara en slapp härlig kväll ute. Malin kom även hon (Idas värdfamiljs första aupair) efter ett tag. En rolig sak hände när vi stod i en kö till att köpa goda cinnamon-honey-balls. Ida hörde "Swedish", och när man hör ordet svensk eller swedish här så spetsar man öronen kan jag lova, och vände på huvudet. Det visade sen sig att bakom oss stod först två stycken varav en av de, en tant hade någon mormor eller liknande som var från sverige. Hon hette tydligen Eklund i efternamn. Bakom dessa stod två andra helt okända varav ena av dom älskade svensk pizza. Hallå, hur liten är världen egentligen?

Idag har jag haft en bra dag. Imorse kom Ida, Malin och Idas värdbarn hit och lekte. Efter ett tag kom även Frida och hennes värdbarn. Tror att min lilltjej uppskattade det väldigt mycket, vilket jag också gjorde. Lillkillen sov i 3 timmar och sen har vi haft en härligt lugn dag efter det. Var inte ute någonting på eftermiddagen, fick även sms av min värdmamma som sa att vi inte skulle gå ut eftersom det var så varmt. Gick sen ut och kände på terrassen och fy-fan.. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen att jag inte kan vara ute lika mycket som andra aupairer kanske (eftersom jag tar hand om en bebis) men det var riktigt jävla varmt (35 grader!) Nästan jobbigt!

Nu väntar jag på att Ida och Malin ska bli klara, sen ska jag möta upp de på Concord mall och sen blir det ju självklart starbuuucks :]

Monday

Aupair året är en känslokarusell. Och att ha vänner här är guldvärt när man har haft en jobbig dag. Inte för jag hade en jobbig dag idag, men ni förstår vad jag menar. Spenderade kvällen med bästaste Emilia och Frida. Åh, om mindre än 3 veckor åker Emilia och Lisa hem. PÅ SAMMA DAG! Det är galet. Galet vad konstigt det kommer kännas, tomt det kommer bli. Jag vill inte att någon ska åka hem. Alla kan stanna lika länge som jag, precis lika länge som jag och sen åker vi alla hem tillsammans, like one big happy family! Tycker jag låter som en bra idé..

Nu är jag trött och samtidigt inte eftersom jag druckit kaffe, vilket resulterar i att jag skrivit roliga och knäppa meningar till Emilius på skype. Man får ju skapa sitt eget kvällsnöje såhär i sin säng kl 23 en måndagskväll.



Jag och käraste Emiliabus.. Kommer sakna henne som en tooook när hon åker. <3

Sweden I love you

Hej hallå tjena. Gårdagen spenderades först med bästaste Emilia. Vi åkte till target där jag shoppade en bikini och en scrapbook som jag inom en snar framtid kommer börja scrapbooka i. Vi åkte hem hit, Emilia scrapbookade lite. Ida och hennes värdfamiljs första aupair (som är här på besök) Malin kom även de hit. Vi satt och pratade i princip hela dagen. Ida och jag gjorde varma mackor till allihopa också. Vid 6 tiden åkte jag, Ida och Malin iväg till West chester där vi mötte upp Frida och åt sushi. Vi åt även en sjukt god glass.

Idag jobbade jag, det var en bra dag förutom att jag nu har ont i huvudet av att jag förmodligen 1) äter för lite (har gått ner 4 kilo -- Vilket jag INTE vill göra!) 2) dricker för lite eller 3) har sån jävla press på mig själv. Jag vettefan, men aupair livet är allt annat än glamoröst. Vad ni läser och ser i bloggarna är mest det roliga vi gör. Såklart. Men det är mycket press, mycket man ska komma ihåg, göra osv i veckorna och då man jobbar. Förmodligen har jag mer press på mig själv än vad jag borde ha, men sån är jag också. Mästaren på att sätta press på mig själv.

Nåja, nog om det. Happy thoughts -- Det är ju sveriges nationaldag. Woop! :)


My friends in L.A they don't know.

Lördag. Och jag fick sova ut. Så sjukt härligt! Känns som jag behövde det. Jag åt god frukost, drack kaffe och babblade lite med min värdfamilj innan jag åkte iväg och hämtade upp Ida. Vi åkte till parken i West chester där Frida och hennes hostkid var ett tag. Solen försvann och likaså vi. Släppte av Ida at her place och sen brummade jag iväg hem. Stannade på starbucks och nu sitter jag i min säng. Ska städa mitt rum (som jag inte gjort än!) och sen börjar jag jobba klockan sju. Lugna helgen. Imorgon vill jag dock göra något skoj hela dagen, med flickorna mina!

PS. Varför är ingen där hemma inne på skype när jag väl är inne? Haha.. Typiskt!


Up to no good.

Igårkväll frågade mina värdföräldrar mig om jag kunde sitta i rummet där barnen sov medan min värdpappa hämtade min värdmamma som var ute på roligheter. Självklart liksom.. Jag gjorde inget vettigt ändå och att sitta i ett rum och titta på tv medan barnen sover är inte särskilt ansträngande. Möttes sen av en full värdmamma, som sa roliga saker. "What did you do last night Julia. I think you were up to no good.." (Jag var på bio, haha)

Idag har jag jobbat, soft dag och jag slutade tidigt så satt ute och solade litegranna. Min värdmamma beställde kinamat och sen tog jag en liten powernap som kanske inte var det bästa för jag blir nästan mer trött då.. Jag som tänkte åka till Exton och träffa flickorna var så seg med att komma iväg så jag åkte istället till starbucks ett tag och träffade Emma och en finsk aupair. Slapp kväll, men samtidigt tror jag att jag behöver det så jag någon gång (!!) kan bli frisk på riktigt. Så ska snart sova.


Happiness.

Igår efter jobbet brummade jag iväg till bion och köpte tre biljetter till baksmällan 2. Sen åkte jag till starbucks och mötte upp Frida och Ida. Vi satt där, vi och våra Ipods/Iphones. Mötte upp våra amerikanska polare och sen såg vi filmen. Som var.. sådär (fan så bra svenskt ord). Rolig film, men jämför jag den med första så är första mycket bättre. Surprise?

Idag har det varit en bra dag. Skypade med mamma efter jag slutade. Och nu är det ju spikat och klart - i mitten av juli har jag min lediga vecka och kommer spendera den med min familj i NY och även här där jag bor. Åh vad jag längtar! Känns så långt bort just nu, men veckorna går så fort här. Imorgon är det fredag igen, sjukt...

Ikväll har jag en slappkväll. Jag åkte till target förut, skulle köpa rakhyvlar, tandkräm och sen något gott. Var där i nästan 30 minuter.. Världens beslutsångest om jag skulle ha Cola eller starbucks. Det blev inget av det, men jag köpte iallafall Oreo funstix, haha, goda chokladpinnar typ. Imorgon är det fredag, jag jobbar lördagkväll. Inte världens roligaste kväll att jobba på, men jag jobbar aldrig helger annars så jag känner bara att det är roligt att ställa upp. Har jobbat en helgdag (en fredagkväll) sen jag kom och den var så himla mysig också så det känns bra!


Glitter all over the room.

Hola amigos! Idag när jag jobbade fick jag göra fina flätor på min lilla flicka. Så fint blev det. Jag målade hennes naglar och då utbrister hon "Take a picture", så gjorde jag det. "Send it to Isabelle".. Så söt. Hon tog även en tugga förut, när hon åt lunch, för Isa. Haha. Hon gillade Isa! "One for Julia, one for mommy, one for Isabelle.. etc". En tjej som heter Kate som ska hjälpa mig lite kom även idag och lekte med de två äldsta barnen, och de verkade gilla henne!

Åkte till Applebees ikväll med Ida, Josefin, Hanna och Lisa. Där åt vi jätte god mat och goda efterrätter. En som jobbade där kom fram och började prata helt sådär random. Det är det jag älskar med USA!

Har snart varit här i 4 månader också och jag trivs så otroligt bra. Jag älskar min värdfamilj. Jag älskar mina värdbarn och ibland får jag lite fnatt och börjar tänka på hur det kommer kännas när jag ska hem. Då blir jag bara ledsen. OJ vad jag kommer ha svårt att skiljas från detta, så känner jag nu iallafall. Jag njuter av varenda minut här. Att jobba som aupair är inte vidare speciellt men själva hela grejen och allt annat -- Att lära känna så mycket nya människor, att bli en del av en ny familj och att hitta på spännande och roliga saker, det är så obeskrivligt kul! Lätt mitt bästa beslut någonsin!


Underbara vänner ♥


RSS 2.0