Happy halloween!

Hola. Igår jobbade jag från ungefär halv tre till klockan 6 då folk började strömma in. Sötast igår var ju helt klart min lilla kille. Gick ner med honom efter jag klätt på honom sin spindel-outfit. Sjukt söt. Alla tyckte han var så gullig. Antingen var han lite blyg eller nyvaken, för han grävde ner ansiktet i min axel när folk tittade och pratade med honom. Sötisen min!

Var jätte kul igår, mina tjejer - Frida, Hanna, Ida och Victoria var på festen. Det var en masssa folk. Jag var utklädd till en räv, min värdmamma var en spindel-kvinna, min äldsta killen var the green lantern, min värdflicka var batgirl och min värdpappa som är så oseriös hade en outfit då det såg ut som han satt på en struts. Haha.

Det bjöds på god mat, godheter, min värdpappas mamma fyllde 60, så hon hade en liten knapp på sig där det stod "Kiss me I'm 60". Min värdpappas syrra hade gjort två filmer med massa bilder på henne och alla barn och barnbarn, samt spelat in en film där alla sa vad de tyckte om henne, hur gammal hon skulle fylla och fina minnen med henne. Hon var allt från 60 till 45. En trodde till och med hon var 16, men bästa var nog min lillflicka som visade upp en hand när hon gissade åldern, hela 5 år fyller farmor. Haha.

Pratade mycket med min värdmamma. Hon är så härlig. Min värdpappa knäppte ett kort på henne och mig. Min värdmamma frågade även mig och mina kompisar om vi tycker min värdpappas brorsa ser bra ut, haha. Vilket var lite awkward.. "Um, um. Fråga Frida" sa jag.. Frida sa ju helt klart ja. Haha. Hon berättade att alla hennes tjejkompisar tycker han är så snygg.

Idag har jag, Hanna och Frida gjort en massa skoj, skypat med Lisa, haft SBfrukost, gått på bio - Paranormal activity 3, tittat på Bridesmaides och ätit gott. Nu ska jag krypa ner under täcker, imorgon börjar en ny vecka, och imorgon är det ju faktiskt halloween på riktigt. Happy halloween everybody!


En katt, en räv och en nyckelpiga aka The swedish animal maffia!

A little something something..

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min värdfamilj och mina fina vänner!
Vad gjorde du klockan 08. i morse: Sov.
vad gjorde du för 15 minuter sedan: Pratade med bästa Ida i tele.
Det sista du sa högt: "Hejdå", haha
det senaste någon sa till dig: "Hejdå" Roligt va?
vad har du druckit i dag: Vatten och starbucks.
Vad var det senaste du åt: Ben & Jerrys.
Vad var det senaste du köpte: Glass.
vad är det för färg på din ytterdörr: USA - röd, SVE - trä.
Vad är det för väder hos dig: kallt, lite snö på marken ;o 
Godaste glassmaken: Vanilj.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej inte direkt.
Sover du tungt: Hoppas det.
Drömmer du mardrömmar: Inte ofta alllls *peppar peppar*
Trivs du med ditt jobb: Absolut, alla borde prova på detta jobb!
Favorit klädsel: Myskläder ofcouuuurse, haha....

Vad ser du om du tittar till höger: Vägg.....
Vad gör dig glad just nu: Det mesta, livet här. Alla människor!!
Vad ska du göra härnäst: Städa/Lyssna på musik/Titta på serier/Leta weekend kurs
Höger eller vänster hänt: Höger.
Humör just nu: Glad!
Favorit godis: Choklad och surt!
Klädsel just nu: Mysbyxor, Eagles-hoodie : ) 
Hur många kuddar sover du med: 2/4, beror på.
Spelar du något instrument: Nope, inte just nu nej.
Natt eller morgonmänniska: Nattmänniska absolut!
Vad är viktigast för dig: Här i USA? .. Mina vänner och min amerikanska familj!
Snarkar du: Gör jag säkert ibland, haha.
Är du kittlig: Inte så jätte mycket..
Stjärntecken: Oxe.
Äckligaste insekten: Spindlar.. FYYY. Kommer alltid hata spindlar.
Längtar du efter mest just nu: Jul och thanksgiving!

Happy halloween folks.

Hej hallå tjena. Igårkväll åkte jag och Frida till en pumkin carve i Glen mills. 5 dollar för inträde, och det kan jag lova var bortslösade pengar.. Fy vad tråkigt. Coola pumpor, men det var ju inte ens särskilt många. Tog ju typ 5 minuter sen hade man sett allt. Efter det åkte vi till target, uppdrag Get-Julia-a-halloween-costume. Hur gick det då? Förjävligt.. Åkte hem till Frida, åt pizza och pratade med hennes värdfamilj. Hur gulliga som helst, gillar dom verkligen. Hennes värdpappa ville hjälpa mig med kostym, han sa att hade en fång-dräkt, och det hade han ju men den var ju typ stl XXL.

Så imorse ställde jag klockan och gick upp tidigt, barnen kom in till mig och ville umgås lite. Jag tog sen bilen och brummade iväg till the halloween store. Hittade ingenting först men sen efter lite om och men så hittade jag the perfect one. Typ. Den får duga liksom. Nu sitter jag här i mitt rum, dricker starbucks, har skypat med Isa och ska väl egentligen jobba. Men får börja 1½ timme senare än tänkt så då passar jag helt enkelt på att bara vara, skypa och dricka starbucks fram tills dess. Och kanske hinna med en dusch också. Borde jag göra.

Ikväll blir det halloween fest här hemma. Över 60 pers är tydligen bjudna, åsså lille jag, Hanna, Ida, Frida och Victoria! Ska bli riktigt kul, är så excited. Här går de verkligen all in!


Beslut om förlägning.

Hej alla finisar. Har umgåtts med miss Ida ikväll, har inte sett henne på flera dagar så det var jätte skoj. Även fast båda var riktigt trötta. Vi åt pasta, glass, umgicks lite med min värdfamilj, tittade på serier och halvdog i min säng typ. Sånna dagar får man ha ibland tycker jag.

Angående förlänging. Nu har jag bestämt mig. Egentligen har jag varit ganska säker på mitt beslut väldigt länge, även fast jag nog aldrig kommer vara 100 procent säker så har jag ändå kommit fram till ett beslut. Min värdmamma frågade mig igen häromdagen om jag funderade på att förlänga, om inte så undrade hon om jag kunde hjälpa dom att hitta ny aupair. Och mitt svar är att jag inte ska förlänga. Jag kommer att komma hem då mitt år är slut. Jag har redan sen jag kom hit varit inställd på att inte förlänga. Varför jag funderade på att förlänga tror jag berodde på att jag trivs så mycket med min värdfamilj, känner mig verkligen hemma här. Dock, när jag tänker på själva jobbet så känner jag att jag vill göra något nytt. Jag börjar känna mig klar. Jag vet att många pushat på mig att förlänga, men jag känner att jag inte vill det just nu. Kanske kommer jag ångra beslutet när jag kommer hem. Men jag kommer gå efter min magkänsla. Ett år som aupair för mig, det räcker! Dock ångrar jag inte en sekund här, som jag ofta säger och hoppas många som läser min blogg också tar klivet och blir aupair, för det är ett fantastiskt äventyr.

Jag ska hjälpa min värdfamilj hitta ny aupair, för de förtjänar verkligen den bästa. Min värdfamilj är underbar på många sätt och framförallt så är dom väldigt noga med aupair reglerna, vilket många andra familjer inte alls är. Min värdfamilj söker en positiv, glad, ordningssam och social aupair som ska ta hand om en pojke som kommer vara cirka 5½ , en flicka på 3½ och en kille på 12 månader. Min värdmamma ville att jag skulle höra runt med kompisar, och även höra med de som läser min blogg - Om någon där ute är intresserad av att åka som aupair och skulle isånnafall vara intresserade av att få reda på mer om min värdfamilj och prata med dom. Är ni intresserad, lämna en kommentar (jag godkänner alla innan de publiceras) eller skicka ett mail till [email protected] och berätta lite om dig själv och varför du vill bli aupair!

Everyday life.

Efter att ha varit utan telefon nu sen i fredags har jag insett att jag är skadligt beroende av den lilla phonen. Speciellt här i USA. Min värdmamma sa även hon att hon tyckte det var jobbigt att inte kunna smsa mig under dagarna.. Vilket vi gör ofta. Så tack och lov är mobil-Julia tillbaka. Yeeees.

Nu till helgen väntas halloween, min värdfamilj ska ha halloweenfest/bday party för min värdpappas mamma, så det ska bli riktigt kul. Ska jobba lite på lördag innan festen så mina värdföräldrar kan fixa iordning vilket betyder att jag börjar 12 på fredag och jobbar tills 5. Gött!

Och föressten så städade jag mitt rum idag. Det behövdes. Tack och lov har jag inte kommit till en städ-freaks-familj. Skulle aldrig passa in i en sån familj. Men mitt rum brukar ju se ut som en katastrof ibland, det måste jag erkänna.. Så idag tog jag tag i städningen. Det slog mig då att jag har så otroligt mycket minnen i detta rum. Det känns konstigt att tänka att om några månader så kommer detta inte längre vara mitt rum längre, jag kommer alltid se det som mitt såklart, men det kommer bo en annan människa här som kommer ta hand om mina barn.. Detta kommer inte längre vara ens vardag längre. Ida, jag, Frida och alla andra underbara människor här.. Det kommer vara över. Det känns konstigt, väldigt konstigt. Detta är ju mitt liv just nu.

Jag älskar USA och jag älskar min värdfamilj och speciellt mina värdbarn så otroligt mycket. De kommer alltid vara mig väldigt nära hjärtat. Mina fina, fina barn ♥


Julia hjärta Starbucks

Yeaaaah buddy!

heeey fellas. hoppas alla mår fin fint, jag mår jätte bra. helgen som gick var hur kul som helst. i lördags åkte jag och lilian in till atlantic city där vi mötte upp bästaste rebecca som nyss fyllt 21 och som jag inte träffat på flera månader. underbart kul! vi shoppade lite innan vi mötte upp henne, jag fick med mig en jeansväst (har alltid velat ha en, nu köpte jag en, yay!), fjäderörhänge (förvånande huh?) och en kjol.

till atlantic city kom även johanna och isa. vi bodde på ett jätte fräscht kasino hotell som hette showboat. på kvällen fixade vi oss och förfestade lite på hotellrummet. isa var sminkös för kvällen och jag fixade tjejernas hår. ena tvillingen fixar smink och andra hår, bra deal liksom. man borde va kompis med oss... hihi.

jag, lilian och rebecca gick ut på harrah's the pool där DJ pauly D från jersey shore spelade. vi fick biljetterna av rebeccas värdmamma, vilket var guldvärt! kvällen var rolig. dock var väl inte han så rolig.. stod typ bara helt upp och ner och spelade. man tycker ju han kunde åtminstone fistpumpat lite.. hallåååå. en äldre tjej började försöka bråka med mig framför pauly (låter som vi stod med honom nu, haha. menar framför djbåset, typ på "dansgolvet") och det tycker jag bara är hur töntigt som helst.. varför liksom? jag gjorde ingenting. hon ville bara skapa bråk. hon förtjänade en rak höger, men eftersom jag inte är typen som slåss - och jag inte ville bli utkastad - så gick jag bara därifrån. men usch vad irriterad jag blev!

kom tillbaka till hotellrummet vid 4 tiden I guess. dagen efter var ett helvete då jag blev fruktansvärt bakis, spydde en gång på hotellrummet och sen var jag tvungen att gå och spy när vi satt och åt frukost/brunch/lunch (jag var ju halvt död) på appelbee's. classy lady number one! mådde dock bättre sen, vi shoppade lite under dagen, drack starbucks och sen tog jag och lilian tåget hem igen!

kom hem till ett annorlunda hus då min värdfamilj börjat fixa inför våran halloween fest vi ska ha på fredag. 60 pers är bjudna. ska bli kul! "hur länge var ni ute?" frågade min värdpappa. "eh, typ till 4 kanske" .. "Nä men det är ju för tidigt, ni borde inte komma hem förrän tidigast 8 på morgonen", haha..


8 months in the states today - Go Julia!

hej alla glada! jätte många kikade in här i min blogg i förrgår, det uppskattas verkligen! I onsdags åkte jag till starbucks med fina vänner, vi hade kul. Skrattade och skojade. Igår efter jobbet åkte jag till bästaste Frida med Ida ett tag. Vi tittade på tv, jag pratade väl i stort sett i telefonen hela tiden. Planerade inför morgondagen. Men det var gött. Bara att umgås med dom, att göra ingenting med dom det är så mycket roligare än att göra ingenting ensam. Var på simning med barnen igår, och idag var vi på barnens skolas lekplats ett tag efter skolan slutat. Alla brukar jämt prata och kommentera om min lillkille. Han är ju världens sötaste så klart man får komplimanger. Många verkar också tro att jag är deras mamma, haha. Ung mamma eller vadå. 3 barn och äldsta är 5. Nja, det är väl lite mycket. Men kul. Jag brukar få förklara mig att, nej jag är deras nanny/aupair.

Ikväll har jag packat, planerat och vart ute och kört runt lite. Köpte nytt kort till mobilen och hämtade mina klackar hos Victoria. Har krypit ner under täcket och ska nu somna till ett avsnitt av Vampire diaries. Imorgon blir det en tidigt morgon, ska iväg till Atlantic city och stanna en natt. Min kompis Rebecca fyller 21, så det ska vi fira med att bo på kasino hotell och gå på dj Pauly D's DJ spelning (han från Jersey shore) Yay!!!

Ps. 8 månader i staterna idag. FYFAN vad jag är bra!


Mina fina tjejer från Aupair skolan, februari 2011. Rebecca och Johanna. Dessa underbara människor gjorde skolan så jävla rolig. Som vi skrattade oss igenom dagarna ♥ Är också glada att alla vi tre verkar ha haft sånt himla bra år hitills. Rebecca bor lite utanför Atlantic city, NJ och Johanna i Kansas city, KA : )


Jobbiga tankar just nu.

Tankarna är många just nu. Jag får brev om att jag måste bestämma om jag ska förlänga eller inte, och min värdmamma har fått att hon snart måste börja söka ny aupair om jag inte ska förlänga. Och tankar är många, jag känner mig mer förvirrad än någonsin då jag inte är säker på vad jag vill göra. Ska jag stanna 6 månader extra eller ska jag åka hem då jag egentligen ska åka hem? Kommer jag känna mig klar eller vill jag stanna? Kan absolut inte veta vad jag kommer känna och tycka och tänka om 4 månader (då mitt år är slut)

Just nu varierar det från dag till dag med vad jag tycker. Förlänga eller inte. Det är frågan. Den jobbiga frågan!

Peppande kommentarer uppskattas verkligen.
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen bege mig till starbucks med mina fina vänner. Som dessutom åker hem då jag egentligen ska åka hem. Åh, de är som min familj här. Det är jag rädd för kommer bli väldigt, väldigt jobbigt om jag skulle bestämma mig för att stanna.

Så. what ya think? Läser någon min blogg som har varit aupair, förlängt, velat förlängt men inte gjort det? Snälla, kommentarer uppskattas verkligen. Vill gärna höra er historia.
Byebyebye.

Veckan som gått.

i fredags efter jobbet tog jag mig nervöst iväg till target för att köpa hårfärg - brunt, för att sen bege mig mot ida för att påbörja min hårförvandling. sjukt nervöst var det, och har skjutit upp detta ett bra tag.. men nu tänkte jag bara. skit samma, kapa det bara. i princip. så hon klippte, och hon klippte och sen klippte hon lite mer för det ville jag helt plötsligt. och slutresultatet blev... voila (pil ner) vad tycks?



i lördags sov jag ut. det var sköönt kan jag lova. eller mja, först blev jag väckt av min 5åring som börjat komma in i mitt rum på mornarna. inget mig emot direkt, tycker det bara är gulligt. han frågade om jag hade sett hans knäskydd för han skulle på fotbollsmatch. och det hade jag. så det hela slutade bra.
somnade om för att sedan vakna upp till ett tomt hus. u-n-d-e-r-b-a-r-t-!
åkte sen till starbucks med miss frida för en sen frukost för att sedan spendera dagen med miss ida. vi åkte lite hit och dit och avslutade sedan dagen hos mig med pizza. vi fick också se en livslevande orm i trädgården. min värdpojke plus värdpappa hittade den. uäck.

vi fixade till oss, victoria kom hit, vi drack lite vin och sen drog vi ut i west chester. jag var verkligen tvungen att gå på toaletten så vic och ida släppte av mig utanför ett uteställe där jag sprang in till toaletten. efter det såg jag att jag glömt mobilen. SMART AV MIG. not. spenderade den timmen (eller hur länge det nu var) med att vänta på dom, och leta efter dom. tillslut sprang jag på flickorna utanför ett annat ställe. så det slutade bra : )

söndagen var förjääääävlig. jag hade världens mensvärk. jag spydde för värken och sen fortsatte jag pga att jag var så uttorkad. jag hade sovit hos victoria så hon var min duktiga doktor den dagen och hjälpte lilla jag som trodde jag skulle dö "jag kommer dö" sa jag flera gånger. haha. nu när man tänker tillbaka var det komiskt.. just då, då var det helvete. har aldrig mått så dåligt av min mens förut. fy-fan. ibland är det jobbigt att vara tjej.

mådde dock bättre efter ett x antal timmar. jag låg halvt död i vics säng, drack te och försökte överleva så gott jag kunde. he-he. på kvällen åkte jag, frida, ida och vic på bio. vi såg footloose. sjukt bra film. dock mådde jag skit dåligt. fattar inte varför jag bestämde mig för att hänga med. glad är jag för det dock, för filmen var riktigt bra : )


jag och min finaste ida. som också gjort en hårförvandling från blondt till rött. skitcoolt!


Let's say goodbye to the past.

hej mina fans. hur mår ni? jag mår.. just nu bra. men det har hänt en hel del sen vi sist sågs bloggen lilla. veckan som gått bestod utav många starbucks-besök ska ni veta. i måndags var jag frida, och ida där. i tisdags åkte vi hem till frida för att titta på glee och käka kina-mat. tror ni glee gick på tvn dårå? nejp. vi var besvikna. men det funkade ändå. vi satt tysta i soffan, åt kina-mat och halvglodde på någon show. ida somnade också. så sociala kan vi vara ibland. men det är en härlig vänskap!

onsdagen spenderades på.. dadadaa.. starbucks ofc! jag, hanna och ida brummade dit ihop. sen kom frida och en helt gäng andra brudar. vi satt kvar länge och avslutade kvällen i fridas bil med lite drama-wisteria-lane-style. vad det betyder fattar nog ingen egentligen.. det enda jag kan säga är att man får höra mycket smaskigheter och mycket drama going on när man är aupair. det är skoj. kryddar till vardagen litegranna.. torsdagen spenderades på.. dadadaa.. starbucks ofc. japp, mycket starbucks här. jag satt med min älskade lilla boo fridabus, vi åkte sedan hem till ida där vi.. ja, inte gjorde mycket. eller jo, vi tittade på frisyr och hårfärg. vi skulle ju påbörja min hårförvandling.. olalala.

mer om detta i nästa inlägg.
to be continued.......


Hey mr DC.

Hey. Dagarna går och lata jag är inte duktig på att blogga. Veckan som gått har varit händelserik och rolig. Eller nja, förra veckan var inte så otroligt händelserik men helgen var dock roligare. Förra onsdagen åkte jag till starbucks med Hanna där vi satt i några timmar, Sina (tysk) joinade oss också.

I fredags efter jobbet hämtade jag upp miss Lilian, vi åkte till Concord mall där vi åt och shoppade litegranna. Jag fick bland annat med mig en röd skinnjacka från HM hem. Underbar. Japp, i början här så hållar man sig borta från HM, eftersom det är ju förfan svenskt.. Men med tiden så kommer HM-begäret tillbaka. De är ju en förjävla bra affär. Vi åkte hem senare än tänkt, försökte lägga oss i tid men det blev såklart lite senare än tänkt.

På lördagen kom Hanna och hämtade oss, hon var så snäll och skjutsade oss till Elwyns tågstation där vi tog tåget in till Philly. Från Philly hoppade vi på megabus som skulle ta oss till USAs huvudstad, Washington DC. Resan som skulle ta tre timmar, tog 5 då vi var tvugna att vänta i Baltimore en bra stund eftersom bussen var överhettad. Vi kom därför till DC 2 timmar senare än tänk, vilket sög. Men det gick bra ändå. Vi gick (oj som vi har gått!!) till vårat hotell. Och ni som känner mig vet att jag inte har världens bästa lokalsinne. Tillsammans med Lilian som inte heller har världens bästa så kan ni ju tänka er hur det blev.. Nej, det blev inte katastrof.. Men vi virrade bort oss litegranna måste jag erkänna. Lätt hänt när två småstadsbor intar huvudstaden.

På lördagen gick vi runt och tittade in vita huset. Obama måste ha glömt bort våra middags-planer för han var inte där, men det gick bra ändå. Jag hade ju Lilian. Efter vi gått i ett x antal timmar och tittat på både de ena och det andra av vad DC har att erbjuda (väldigt vacker stad. tråkigt att inte mamma och pappa hann se det, tror de hade gillat DC) så gick vi tillbaka till hotellet. Efter en efterlängtad dusch drog vi på oss finkläderna och begav oss mot Chinatown där vi drack starbucks, åt middag på ett afrikanskt ställe som hette Peri-peri och gick ut med några andra aupairer på en under-age-club. Nu kan ju både jag och Lilian gå ut lagligt här, men vi valde att umgås med de andra tjejerna som vi träffade tidigare på bussen (en av dom är i min lcc grupp och en av flickorna var på skolan samtidigt som Lilian)

Klockan 3 kom vi hem, efter vi traskat ett bra tag och efter mitt skavsår (fruktansvärt!!) blivit värre och värre. Dum som jag var tog jag bara med mig converse och tydligen fick jag skavsår av dom. Hmn..

Söndagen. Vi började dagen tidigt (efter ca 4 timmars sömn) med en frukost på ett mysigt frukost-ställe nära vårat hotell. Efter det begav vi oss ut på flipflops-jakt, vilket var lättare sagt än gjort. Allt var stängt/öppnade klockan 11 (då var klockan alltså 9 på morgonen) efter vi letat ett bra tag så fick jag tag på ett par flipflops.. Ett par med skrikande färger och med texten "Washington DC" över hela dom. Inte alls jag.. Men just då, då var de guldvärda. Vi spenderade dagen på muséer och Madame Tussads. Bussen tillbaka mot Philly gick kvart över fem. Ida kom och hämtade oss vid 9 tiden på Elwym stationen. Och efter den fartfyllda helgen somnade jag som en stock i min älskade säng.


Set the fire to the rain.

Eyoo. Igårkväll träffade jag min snygga Ida på starbucks. Vi satt och pratade, drack kaffe och pratade lite till i flera timmar. Så glad att jag har träffat den underbara människan. Hon och Frida är de två som verkligen förstår vad man går igenom, som jag verkligen har klickat bra med och kommit väldigt nära. När jag kommer att komma hem och tänka tillbaka på denna tiden, då kommer jag tänka på de tjejerna. Hur bra de gjorde mitt år!

Anyway. Idag hängde jag med mina kids, vi var ute och hoppade studsmatta (eller de två äldsta, jag och lillen chillade bredvid) och sen lekte vi lite på uppfarten. Och inte ska man väl skriva detta när man nu jobbar som aupair, men att vara aupair får en verkligen att inse hur tråkigt det är att leka. Haha.

Blev lite sent idag, lagade mat till mig sen och kom i princip precis upp på mitt rum. Ska hoppa in i duschen, i myskläderna och sen titta på lite serier. Imorgon blir det roligheter, då det blir "svensk-party" på mitt rum. Haha. Kanske inte precis bokstavligttalat party, men det ska bli kul. Mer om det sen.. Ciao.

We found love in a hopeless place.



USA I am in love with you.

Hey.. Måndag. Måndag och oktober.. Nu börjar verkligen hösten, och det känns jäkla skönt. Det är lite kallt, nästan 15 grader idag.. Dock ska det bli lite varmare, runt 20 grader de kommande dagarna.

I torsdags gick jag och Frida på hockeymatch. Philadelphia Flyers VS New jersey Devils. Var jättekul, vi åt cheesesteak och drack öl - min värdpappa tipsade oss om att gå till ett speciellt ställe och köpa mat (vilket är han i ett nötskal, han tipsar jämt om massa saker om man säger att man ska någonstans, vilket jag uppskattar som fan!)

I fredags efter jobbet åkte jag till Frida. Vi hängde där, tittade på tv/film/pratade/packade.. Eller ja, hon packade eftersom jag skulle skjutsa henne till tågstationen på lördag morgon för hon skulle in till NY och träffa sin familj för första gången på 6 månader. Vilket jag gjorde på lördagsmorgonen. Efter det åkte jag hem, efter lite krångel med banken så kunde jag tillslut åka in till Wilmington och hämta upp Lilian. Vi åkte och satte oss på starbucks, shoppade lite och sen drog vi hem till mig där mina värdföräldrar + minstingen hängde. Min värdmamma hade färgat håret rött - Vilket blev jättesnyggt!

På kvällen åkte jag, Lilian och en tysk aupair in till Bates motel där vi hade ett årligt LCCmöte, dvs jätte många aupairer var där - bland annat Isas och Hannas lccgrupp. Jag var utklädd till katt, Hanna likaså, Isa och hennes kompis Johanna var utklädda till marsvin och ekorre. Sjukt bra utklädnad! Vi gick i spökhus, åkte en hösläde och gick genom en majsfält (glömt svenska ordet, haha) .. Sjukt läskigt, förstår varför det är väldigt populärt och omtalat! På lördagkväll efter lccmötet så åkte jag och Lilian hem hit igen, fixade oss och åkte sen in till WC. Var ju tvungen att visa Lilian West chesters uteliv ; )

Igår åkte jag, Lilian (efter frukost på SB ofcourse..) och Hanna och hämtade upp Isa och Johanna sen åkte vi till King of Prussia där vi strosade runt i några timmar, vi åt på Fridays, shoppade lite. Jag introducerade den underbara affären Aerie för flickorna. Kan ju inget annat än älska den affären.
På kvällen åkte vi hemåt, jag var helt slut efter helgen så jag åkte hem - städade lite i mitt rum, pratade med min värdmamma och barnen ett tag och sen bara tog jag det lugnt och somnade någorlunda tidigt. Inte så tidigt som jag tänkt mig.. Men hallå, vem försöker jag lura? Är man nattuggla så är man liksom..

RSS 2.0