Under the coconut tree.

I lördagskväll åkte jag, Ida, Victoria och bästaste Frida som var hemma här i West chester över helgen (hon bor med sin värdfamilj i deras beachhouse över sommaren) på fotbolls match, Philadelhia Union mot Real Madrid. En stor match dvs. Vi hade bra platser och det var huuur mycket folk som helst. Rolig kväll! Åkte och sov hos Frida och spenderade söndagen med henne. På kvällen gick vi på bio med Victoria och Ida -- Friends with benefits. Bra film! På kvällen satt Frida, Ida och jag och var sjukt negativa och hade lite ångest. Jobbigt att börja jobba igen efter en ledig vecka med sin egen familj. Så söndagskvällen var väl inte världens bästa kväll. Men that's how life is..
 
Började jobba igen, hade ju ändå saknat mina kids även fast en veckas ledighet är guldvärt. Jag åkte till min värdpappas föräldrar med barnen på eftermiddagen, stannade där på middag och umgicks med dom. Härliga människor och alltid så trevliga. På kvällen var det LCC möte som kändes ärligt talat meningslöst. Men vi hade kul, Frida Ida och jag. De tre musketörerna... Haha. Åkte hem till Frida efteråt och käkade glass och pratade om en framtida plan som vi har. Läskig men rolig plan. Ni får veta förr eller senare ; )

Gårdagskvällen spenderade jag med Ida, vi hade syndiga tisdagen som innehöll chips, choklad och en bra film -- No strings attached. Bra film, trodde den skulle påminna om FWB men det gjorde den inte, två filmer som jag rekomenderar iallafall! Och idag.. idag blev det starbucks. No more than that. Och nu, nu har jag bloggat klart för ikväll. Hoppas ni uppskattade det.. För jag bloggar för er skull, så ni kan följa min resa. Undrar ni något, släng iväg en kommentar.

Over and out, Puss och kram och nyp i stjärten! *moah*


Vacation week with my loved ones.

Hola amigos! Har druckit kaffe, två till och med, slängt på mig myskläder och puffat till kudden så nu jävlar är jag redo för att blogga.. Vart slutade jag sist? Torsdagkväll för två veckor sen, right? På torsdagskvällen, dagen innan min lediga semestervecka så gick jag ut. Tänkte ta det lugnt och dricka lite.. Gick det bra? NOPE! Här är bakismänniskan numbero one. Jag och Ida kom hem till hennes hus halv fyra. Vi skulle upp klockan sju. Döda mig.. Efter 3 timmars sömn vaknade vi, körde hem och jag fick packa snabbt. Victoria, min räddare i nöden, kom och plockade upp oss och skjutsade mig till tågstationen.

Kom till NYC efter en jobbig bussresa (bakis på en buss är ju inte det roligaste) och kom till hotellet svettig och äcklig. Träffade min familj efter 5 månader. Härlig känsla! Dock grät jag inte som min syrra gjorde, men lika glad var jag ändå. Är ju inte känslomänniska precis, men blev minst lika glad! Från min värdfamilj hade jag lite kakor och en kort som jag skulle ge till mamma och pappa. Min värdmamma hade skrivit världens finaste kort om hur glad de är som har mig och att jag är en del av deras familj osv. Det värmde verkligen!

Första dagen spenderas med att shoppa och helt enkelt bara njuta av NYC. NYC veckan spenderas på bästa sätt - Fint väder, sightseeing, shopping, Central park, Mamma mia show på Broadway (svinbra!), starbucks och ja.. föressten. Vi hade också kackerlacksjakt en natt på vårat hotell. 3 timmar tog det. Ska man sammanfatta NYC veckan med ett ord kan jag nog säga avslappnande. Var så skönt att träffa min familj igen, kändes som igår när jag såg dom..

På torsdagen förra veckan åkte vi hit där jag bor. Vägen hit var dock PAIN! Vi tog taxi från Philly och taxisnubben var ju helt virro. Han skulle skriva in min adress på hans gps, han skrev fel och började virra om att jag skulle ringa någon och fråga den rätta adressen. HALLÅ! Jag bor där jag vet att adressen är rätt. Sen efter några om och men (och efter han stannat två ggr) så skrev jag in adressen och hittade den på första försöket. Man var aningen irriterad. Men men, vi kom fram tillslut. Min familj ääälskade mitt hus, "Det är som i en film". Haha. Vi spenderade dagarna här (bara 2) med att åka till target, sola, äta god mat, ha en myskväll och bara slappade. Sista kvällen tog jag dock med dom ut och festade i West chester med mina två favoriter - Victoria och Ida.. Hamnade på efterfest hos några av våra amerikanska kompisar, shottade från shotskida och drack väl lite väl too much. Men så kan det gå ibland, vi hade iallafall jääävligt kul!

Skjutsade hem dom i lördags, var inte jobbigt att säga hejdå men nu såhär efteråt känner jag att jag önskar de kunde komma hit igen. Det var så kul och jag kommer verkligen sakna dom.. Men jag vet vart jag har dom, hemma i Sverige, och jag kommer ju tillbaka förr eller senare. Detta var ett nytt, spännande och roligt äventyr för familjen Nylén och jag är så glad att de kom hit och fick se hur jag har det här i underbara USA, mitt andra hem på andra sidan jorden!


Familjen Nylén chillar i Central park. Inte varje dag vi alla är tillsammans eftersom min bror bor i Japan. Så detta var guldvärt och hur roligt som helst!

Oh hey you.

Sämsta bloggerskan ever. Men nu tickar tiden på, dagarna rullar iväg och jag har SÅ mycket att berätta för er allihopa. Så mycket som jag vill skriva om. Och då blir det bara jobbigt. Men jag ska.. Dock inte nu, för nu ska lilla nörden Julia titta på True blood innan hon sover. Men kan ju säga att det har varit 2 (nästan) händelserika veckor med familjen som varit här. Underbart har det varit. Så yes, back to buisness. Imorgon ska jag skriva ner litegranna, börja från skratch.. Försöka iallafall. Så med detta meningslösa, men ville visa att jag lever, inlägg säger jag godnatt för ikväll. Så.. Godnatt!

When you're happy like a fool.

Hej raringar! Igår efter jobbet åkte jag till bästaste Idaflickan och hängde där lite. Victoria hämtade sen upp oss och vi åkte in till West Chester och Landmark på quizzonight. Det var skoj! Efter det tänkte vi träffa Victorias kompis, som flyttar till L.A imorgon, och hans kompisar på en bar. Vi gick in där, en sunkig bar med bara killar.. Slänger upp legget och får höra att vi måste gå för vi inte har något state-ID. Bullshit! Så vi åkte hemåt igen. Isa och familjen ringde mig i bilen så jag blev jätte glad!

Idag har jag jobbat som vanligt. Hängde med kidsen och lärde dom säga 'Jag älskar dig', vilket de uttalar jättebra. Sen ikväll åkte jag först till target med Ida och sen till Starbucks där Victoria, Emma, Svenja och Sabine (tjejer från min LCC grupp) var. Åkte dock hem vid tio tiden för att tvätta och packa inför NY. Inte världens roligaste sysselsättning, men något som måste göras.. Därför tog jag tag i det idag.

Imorgon är det torsdag och bara några få dagar tills jag åker till NY och träffar familjen. På lördag klockan halv tio går bussen från Philly. Åh, jag längtar

- When you're happy like a fool. Let it take you over. When everything is out. You gotta take it in.


The show must go on.

Har försökt planera lite inför NYC och även när min familj och jag ska vara här och i Philly. Läste precis igenom min gamla blogg och vet ni vad, jag är så jäkla glad över min vardag här. För jag försöker verkligen göra så mycket som möjligt och ta vara på alla tillfällen. Det är ett löfte till mig själv - Ta vara på varje ögonblick. Som min brorsa sa till mig efter studenten - Gör något roligt nu, inte vettigt utan roligt. Så sant. Efter detta år, efter detta äventyr ska jag påbörja ett nytt. Vad vet jag inte ännu men något vill jag göra. Klarar jag detta, klarar jag fan allt! Jag har alltid känt att jag inte vill fastna kvar i min lilla håla. Jag vill inte göra något vettigt nu, börja plugga och få hela sitt liv klart framför sig. Visst, det är säkert en lättnad. Men jag vill inte leva i en lättnad, jag vill leva livet och ha något att titta tillbaka till. Känna att, fan jag gjorde verkligen allt jag ville.

När jag ville åka som aupair var det många som sa till mig att det skulle de aldrig våga. Många här har även de sagt att de aldrig skulle våga åka till ett annat land så som bland annat jag har gjort. Men varför inte? Vad är det värsta som kan hända? Det är som jag och mina kompisar brukar säga här, vissa dagar är jobbigare än andra, man klagar och har sig.. Men vad är det som gör att vi är kvar här? Jo det är för att det är värt det. Ingenting är någonsin lätt. Vi kan lika gärna ta nästa flyg hem till Sverige igen. Men gör vi det? Nej, vi kämpar vidare. Jag brukar också säga till mina värdbarn när jag hör "I can't" att det inte finns något som heter jag kan inte.. Man måste bara försöka. Man kan aldrig säga att man inte kan något förrän man har gett det en chans.

För er där ute som jag ångest över vad ni vill med er liv. Sluta. Lev livet istället. Försök ta tag i era drömmar. Man klarar allting, man måste bara våga!

Monday

Åh vad många som kikade in på min blogg igår. Men inte en enda kommentar. Släng gärna iväg en kommentar då och då, det uppskattar jag väldigt mycket. Och är väldigt nyfiken på vilka ni är som läser min blogg och följer mig genom mitt år här.

Anyways, idag har det varit en lugn dag. Vilket var härligt! Jag lyckades få alla 3 ungar att somna i bilen påväg hem från camp. OCH inte nog med det, jag lyckades även bära in alla och få de att fortsätta sova, och det är inte alltid lätt med den äldsta killen eftersom han inte ofta tar nap nuförtiden. Men idag så, yay!
Ikväll kör jag på en rehab-kväll. Dagarna och kvällarna här är oftast väldigt fartfyllda. Vilket jag tycker är jätte kul. Men ibland måste man stanna upp och andas lite också. Sen borde jag ta vara på denna kväll och kolla över packning till NYC, planera lite och även städa. Men känner jag mig själv rätt så kommer det nog inte bli gjort ikväll heller. Nu sitter jag redo att titta på det senaste avsnittet av True blood, det är ju faktiskt lite viktigare...


My friends in Philly they don't know.

Hola chiquitas! Helgen kom och den nu är den över. I fredags efter jobbet åkte jag till födelseflickan själv där det bjöds på god mat och tårta. Hon fick presenter av sin värdfamilj och av snälla Hanna. Fin fina presenter! Vi drog ut i våra heels och dansade hela natten lång. Kom hem till Ida, hon somnade och jag och Victoria tog lite roliga foton. Haha! Sov tre i Idas stora säng, eller ja den är egentligen stor men Ida somnade typ snett över hela sängen så Victoria och jag fick sova på den lilla plats som fanns kvar. Haha, men det gick bra!

Morgonen efter vaknade vi tidigt, sen somnade vi om igen och jag drömde en konstig dröm om att jag åkte hem för det var slut på mitt år. Men jag glömde säga hejdå till min värdfamilj och lite av min packning. Virrhönan nummer ett.. Ida och jag åkte till poolen där vi glassade hela dagen och tittade på söta badvakter. På kvällen gav min värdfamilj en present till Ida. Hur sött är inte det? Sen tog vi på oss conversen och dansade ännu mer ute på West chesters uteställen. Ida och jag somnade här och vaknade tidigt imorse och åkte till mitt värdbarns födelsedagskalas där hela släkten (nästan) var. Precis när vi sen skulle gå frågar min värdpappa "Do you wanna go to a Phillies game today?" Well... Yes ofcourse. "Here's the tickets.. It starts in 1½ hour". Vi fick skynda oss hem, slänga på oss shorts och linne och sen åka till tågstationen där vi tog tåget till Philadelphia. Det var över 45000 i publiken.. Och så vi, på rad åtta. Sjukt bra platser!

Solen stekte som bara den så nu är jag rödfacet nummer ett. Ska somna till True blood och vakna upp pigg och glad inför min sista jobbvecka innan den lediga veckan börjar. Imorgon åker min familj hit till USA och jag får träffa dom till helgen. Hur underbart är inte det? Längtar som en tok! Pusshej och godnatt alla fina.


This is for you.

Happy bday och ett stort grattis till min underbara Ida som fyller 22 år idag. Hon har varit det i 6 timmar nu hemma och blev precis det här in the states. Detta ska vi fira rejält - Imorgon och hela helgen, ofcourse! Morgondagen och helgen är för dig raring, just for you och tacka gudarna för jag hitta dig här i staterna. Du gör mina dagar här lite roligare och lite galnare! ♥

Ikväll åkte jag med födelsedagsbarnet till mallet. Vi tittade på klänning tills imorgon. Och jag hittade den perfekta. Åh, freaking fantastic. Jag vet inte vad, men jag och höga kragar har aldrig riktigt gått ihop men ändå verkar jag passa bra i det. Hmn. Bild på klänningen kan jag försöka visa så fort jag får tid och möjlighet. För er nyfikna nosar. Imorgon är det sista dagen innan helgen. På måndag börjar min sista vecka innan min familj kommer hit. Så ja, just nu är livet på topp här. Tack och hej från lilla mig. *moah*


You can do it better say hey.

Hola! Först och främst tänkte jag svara på en fråga. Alice undrade hur jag gör ute på krogen, eftersom man måste vara 21. Svar: Jag är 21. Haha. Ser dock att jag inte ändrat på min blogg, shame on me. För de som är under -- I don't know! Det är dock svårt. Jag gick på krogen här en gång innan jag var 21 men då gick vi med en som kände vakterna typ så vi behövde inte visa legg. Men det är fortfarande svårt på vissa uteställen även fast jag är 21 pga att jag har ett svenskt legg. Bläh.

Anyways.. Har jobbat idag, var ensam med min lillkille i några timmar på morgonen. Riktigt härligt! På kvällen hade jag zero plans så jag hängde med min värdfamilj och käkade på deras restaurang. Vi åt där med min värdmammas f.d jobbarkompis och hans man. Härliga människor! Min värdmamma presenterade mig som deras aupair från Sverige och att de älskar mig så mycket. Sen frågade faktiskt min värdmamma mig om jag funderat på att förlänga. "We want you to stay here forever".. Underbar kväll kan ni kanske tänka er. Känns så himla bra att få höra sånt där, även fast jag inte alls tänkt mycket på det här med att förlänga. Måste skriva upp lite för- och nackdelar. Som jag sa till henne så är det många aupairer som berättat att efter ett år känner man sig ganska färdig med jobbet, även fast man inte alls vill lämna familjen! Så det är svårt.

Nu ska jag somna till en förhoppningsvis en bra show på tvn. Godnatt people!
Ps. Om mindre än 1 vecka är min familj här i staterna. Längtar!!

4th of july weekend.

Hola amigos! Helgen är över och jobbet började igen. I söndags var Ida och jag två pigga brudar. Till och med jag, som alltid (alltid!) blir bakis. Fruktansvärt irriterande. Anways, i söndags mådde jag bra. Planerna för kvällen var lite otydliga, men vi visste iallafall att vi ville ut.. Igen. Men jag menar, det var ju kvällen innan 4th of july och vi båda var pigga. Det var vi bara tvugna att fira. Vi var inte ute så länge, det var ganska dött men vi hade roligt ändå. Jag vet inte om man ska gilla det faktum att vi nu börjar bli igenkända på uteställena och slipper visa legg. Men det är gött, slipper man förklara femhundrasjuttionio gånger att det är ett svenskt legg.

Vi kom hem vid två-tiden hit, jag och Ida. Vi kände att.. nä, det är inte dags för sömn ännu. Så vi satt uppe i två timmar till. Vad gjorde vi i två timmar till? Vi gjorde ingenting. Ingenjävlating. Eller vi satt på facebook, kom på interna skämt som bara vi fattar och som egentligen inte är så roliga, lyssnade på musik och åt choklad. Dvs ingenjävlating.

Igår firade vi dagen med vår amerikanska partner-in-crime, Victoria. Vi åkte hem till henne och hennes familj plus släkt. Vi åt amerikansk mat och var sjukt trötta alla 3. Men att festa sen torsdagen hade satt spår. På kvällen åkte vi till ett ställe i Media där vi tittade på fyrverkerier. Sjukt mysigt!


Crazy days..

Hej, I am alive! Sämsta bloggerska number one is here.. Men det har varit en galen vecka. Mycket händelserik från och med torsdag kan man väl säga. Måndagen var chill, tisdagen var heller inte så värst excited. Vad gjorde vi.. Tittade på film hos Ida och åt onyttigheter. I onsdags blev det en tripp till mallet efter jobbet, Ida åt sin första chick-fil-a och jag köpte presenter till mitt mellersta värdbarn som fyllde år i fredags.
 
I torsdags efter jobbet så åkte jag och Ida in till West chester där Krys hade sitt "go-away-party".. "Schoel" (Skål), skrev han till Ida och var på ett väldigt bra humör då vi kom. "My favourite swedish girls" och lyfte upp mig mitt inne på baren. Haha. Han är härlig! Vi var även inne på Landmark (vårat favvo-ställe) och träffade några andra som djade. Det var kul, men jag var tvungen att åka hem vilket var mindre kul.. Möttes av min värdpappa i vardagsrummet som fortfaranade väntade på min värdmamma och hennes syrra som har varit här i några dagar (skit härlig människa!) som var ute på roligheter. "I am home before my hostmum.." smsade jag till Victoria. Not okay..

I fredags vaknade jag och gick ner till vardagsrummet där vi firade min underbara 3åring. Hon fick bland annat världens största (överdriver inte!!) dollhouse. Så jäkla fint! Och av mig fick hon en rosa M-kudde, rosa nagellack som byter färg i solen, glittrigt hårspänne, kritor plus hjärttavlor man kan skriva på och sen ett lite kort. Jag var ensam hemma med Beckett i några timmar, vilket var riktigt härligt. Mitt äldsta värdbarn kom hem och även min värdmamma, hennes syrra och födelsedagsflickan kom hem från Phily.. Tidigare än planerat. Så jag umgicks med 4 barn (en kompis till dom också som är lite äldre) hela dagen vilket faktiskt var riktigt kul. Vi var ute mycket, ritade bland annat med kritor på uppfarten. Mycket vackert!

På kvällen gjorde vi oss redo för att gå ut. Vi dansade och hade en rolig kväll som alltid. Avslutade kvällen med att åka till Bam's hus. Om ni, som jag, inte är så insatt i Jackass så kanske ni inte vet vem han är. Men han är iallafall en av medlemmare i Jackass och han bor här i närheten. Ganska coolt när man tänker på det. Sjukt stort och häftigt hus hade han. Vi kokade pasta klockan 4 på natten hos honom. Inte varje dag man gör det. Ida och jag kom väl hem hit till henne ungefär vid hav 6. Så det var en lång kväll. Somnade i ett tokhett rum och vaknade upp svettig och bakis. Sjukt fräsch kände man sig om ni vill veta liksom..

Åkte till starbucks och sen hem till mig där vi mötte hela min värdfamilj var. Ida var inte sen med att berätta om hela våran kväll för dom. Vilket dom tyckte var lite kul.. Men tror samtidigt de blev lite oroliga, vilket jag förstår. Men de behöver de inte vara. Slappade heeela dagen, bland annat i parken i WC där vi träffade på Hanna och Emma. Det var härligt. När vi går därifrån mot bilen händer det som inte får hände, JAG FÅR ETT GETINGSTICK. Och nej, jag klev inte på någon utan den kröp in i min sko och stack mig. Hur sjukt? Blev sjukt chockad och sen gjorde det ju ont så Ida trodde typ att jag skulle dö. Men näe, jag är okej.

Igår gick vi ut igen. Vi började kvällen hemma hos Emma kompis Drew som även han hade go-away-party (han ska flytta till L.A. Avis!) vilket var precis som man tänkt sig. Där kom vi uppklädda och snygga medan de hade hoodies på sig och röda muggar á la USA. Efter det gick vi ut och kvällen blev väl inte allt för lyckad, speciellt inte för mig som var på världens knasigaste humör. Kände inte alls för någonting direkt. Sjukt konstig känsla.. Men antar att jag bara var för trött.. När vi skulle åka hem dyker två britter upp som är Idas värdbarns fotbollstränare. Vi skjutsade dom hem och fick världens bästa komplimang av ena killen. "Du låter som du är amerikan".. Andra eller tredje gången jag fått höra det här. Blir bara glad! Kom hem hit till Ida och somnade på en gång.

Det är mina dagar. Vi får se vad som händer idag, imorgon är jag också ledig för det är 4th of july. Yay! Så tack och hej från mig och världens längsta blogginlägg evahh. Puss på er fina människor.

RSS 2.0