In love with New york city!

En trött Julia vaknade tidigt i lördags.. Vi tog min bil och brummade iväg till tågstationen där Emma och Emilia också var. Efter en tågresa på 30 minuter och en bussresa på 2 timmar var vi i New york city. Vi gick och gick och gick och tillslut var vi på Times Square och vårat hotell, Hotel Carter. Det var väl inte sådär fanzy-fanzy, men verkligen helt okej. Mycket bättre än vad jag hade väntat mig..

Vi gick sedan till Central park där vi mötte upp Isa och hennes kompisar och sen spenderade vi eftermiddagen med att äta glass och annat gott i gräset och i det varma vädret. 14 pratglada tjejer, 30 grader och roliga planer var inte helt fel kan jag lova! Efter några timmar gick vi mot hotellet igen och fixade oss. Drack lite vin innan vi gick ut och åt. Isa och jag blev bjuden på en varsin drink av alla flickor - Som en liten födelsedagspresent kan man väl säga. Hur fina vänner är inte det? Vi gick sen till en förfest där vi var tills vi skulle ut. Hade en sjukt rolig kväll med härliga människor, mycket dans (!!) och god dricka. Människorna började dra hem vid 3tiden men Fridas, min och Idas kväll var inte riktigt slut då. Vi stannade och dansade ett tag till sen gick vi hemåt. Vi träffade på några amerikanare som bjöd oss på pizza! Sen gick vi hemåt och slocknade i våra sängar. Glada efter en lyckad utekväll!

Igår vaknade vi efter ca 3 timmars sömn. Jag sa hejdå till Isa som åkte hem den dagen. Jag, Frida och Ida köpte frukost och satte oss mitt på Times Square. Vi shoppade lite och vid 4 tiden mötte vi upp Idas kompis Sofia och hennes kompis Caroline. Vi gick till Central park där vi hängde i några timmar. Gick sedan tillbaka till hotellrummet och började göra oss iordning för kvällen. Åkte på förfest och gick sedan ut på en klubb. Sjukt rolig kväll, kan hända att det blev lite väl mycket god dricka.. Hehe. Kvällen slutade med att vi köpte kebab ute på Times Square där vi satt och åt och njöt att vara just där, i det ögonblicket. På Times square en söndagsnatt.

Idag åt vi frukost på samma ställe igen. Vi shoppade lite mer och hade en allmänt härlig (och varm - 30 grader!) dag. kvart i 4 åkte vi hem med buss, Jag, Frida och Ida. Sjukt glada över helgen, den bästa på länge. Jag älskar New york city och jag älskar mina nyfunna och underbara vänner. Jag trivs så himla bra här och bara njuter av varenda sekund.


Paris to China to Colorado.

Hola amigos. Har ni saknat mig? Jag har varit busy busy busy, bortrest i NYC hela helgen och haft världens bästa helg! Men har ju inte bloggat sen i torsdags så tänkte berätta lite vad som hänt sen dess..

I torsdagsmorse åkte min värdpappa och mina två äldsta värdbarn och hämtade mig syrra medan jag var hemma med lillkillen. Hon kom hit, tyckte jag hade jätte fint och stort hus och härlig värdfamilj. Vilket gör mig jätte glad! De tyckte om henne också, barnen ville typ att hon skulle göra allt.. Haha. Kändes lite som min allra första dag här då då de ville att jag skulle göra allt istället för min värdmamma. "No I want Isabelle to do that..", haha. Min värdpojke på 5 år frågade även "Isa, do you wanna sleep in my room tonight?".. Sakta i backarna mister, du måste vänta några år liksom :]

På kvällen åkte vi in till West chester och åt på en god restaurang som min värdpappa tipsat om, jag, Ida, Frida, Isa, Emma och Emilia. Efteråt tog vi några drinkar (förutom jag som var förare för kvällen!) och satt och pratade. Kvällen tog väl slut någon gång vid 12 tiden.

I fredags så skjutsade jag Isa till tågstationen på morgonen sen jobbade jag och hade en ganska härlig jobbdag då jag mest hängde med lillkillen. På kvällen tog jag mitt pick och pack och åkte över till Frida. Vi åkte och köpte mat, alkohol till helgen och spenderade kvällen ute på hennes terass. Åt god mat, drack goda drinkar made by Frida (hon har gått bartenderkurs!) och pratade om allt och inget. Härlig kväll! Efter två drinkar kom saxen upp.. Ida klippte mitt hår litegranna och jag blev faktiskt jätte nöjd. Ingen jätte stor förändring, men sådär fräscht mycket! När klockan hade blivit lite för mycket hoppade vi i våra pj's och fick oss några timmars sömn åtminstone.


Wednesday -- Starbucks!

Har jobbat idag, även fast jag mått piss rakt av. Bättre än igår såklart, men fortfarande dåligt. Men jag pallar heller inte ligga inne en hel dag så ikväll tänkte jag åka förbi starbucks. Ett litet tag åtminstone.. Vill träffa flickorna!

Idag när vi satt ute frågade jag min 3åring vem som kommer imorgon (min syrra kommer och hälsar på, yay!) hon utbrister glatt "Ida!" när jag sen sa att nej henne menade jag inte så utbrister hon "Isabelle" sådär små läspande. Yay! Hon frågade även "Jujie, what's your brother's name?" När jag sen sa "Pontus" började hon fnissa lite och försökte uttala det själv. Hon har också frågat vad resterande familjemedlemmar heter. Tror hon hade svårast att uttala mammas namn - Ingalill. Haha!

Sen fick de små liven smaka på svenskt godis också, så glada blev dom! Nu ska jag hoppa in i duschen, äta något lite fort och sen brumma iväg till starbucks! Imorgon kommer Isa, woooh. Så kul! :)

"You make me sick"

Jag vill bara gräva ner mig under jorden och stanna där. Så känner jag just nu. Vaknade upp imorse och mådde sämre än igår, har slemhosta, ögonen och näsan rinner, har lite feber (tror jag) och känner mig helt jävla slut. Som grädde på mosen så är det världens finaste väder ute, 30 grader och sol. Här ligger jag och ruttnar bort. Skoj! Känner mig väldigt less idag. Jag hatar att vara sjuk, blir aldrig lätt sjuk men här känns det som jag blir det var och varannan dag, typ. Skulle även till mallet med Ida idag, men neä.. Åh, så less. Haha!

Ikväll blir det säsongsavslutning av GLEE på tvn.. Det enda jag ser fram emot idag, YAY vilken händelserik och underbar tisdag.

Xoxo,
Positiva Julia

The first day of the week.

Åh, sjuk. Igen. Blir så himla lätt sjuk här, vilket är ovanligt för mig för jag brukar inte alls bli sjuk lätt. Har knappt någon röst och var faktiskt lite orolig imorse att jag hade fått halsfluss, men nu känner jag att det är mer som en förkyldning. Tack och lov. Men kul är det inte.. Imorse tittade jag och mitt mellersta värdbarn på film medan minstingen sov. Sen har det faktikst varit en riktigt härlig dag, mitt mellersta värdbarn har varit jätte hjälpsam och duktig. Man blir så stolt :)

Ikväll blir det lugna gatan. Jag sitter med min chipspåse hemifrån öppnad. Ska duscha och sen bara titta på Glee och slappa. Sova tidigt och vakna upp frisk (hoppas jag) för imorgonkväll blir det shopping, på onsdag är det starbucks som gäller och på torsdag kommer Isa. Woho. Och sen har jag härliga tider på fredag och sen är det ju NYC och firande av Isas och min födelsedag. Jag längtar!

"Let's get ful"

Hola amigos! Denna helg har varit fullspäckad med roligheter. Det börjades i fredagskväll, jag och några av tjejerna åkte in till West Chester och käkade middag på en irländsk bar. Efter det blev det en sväng till Kiwi frozen yogurt och sen gick jag, Ida och våra amerikanska vänner till en bar och satt där ett tag innan jag och Ida åkte hemåt igen. Först till henne och packa och sen till mig och sov. Morgonen efter packade vi ihop oss och gick ner och umgicks med min värdfamilj, vi lekte med mina värdbarn ute och åt en jätte stor frukost ute på verandan och satt och pratade länge med hela familjen. Hur mysig morgon som helst!

Efter det blev vi hämtade av G och C. Vi åkte mot G's familjs summerhouse i Wildwood crest, New jersey. Stannade först i Ocean city och var på beachen i några timmar. Sen åkte vi mot hans hus där vi sen gick ut till en bar där vi åt middag och drack lite öl/drinkar. När man fyller tjugoett här så är det tradition att man dricker 21 shots. Men jag sa att nä det tror inte jag att lille jag klarar.. Haha. Men vi räknade ändå och skrev upp på handen hur många man drack. Lite kul sådär..

Vi gick sen ut och dansade och hade kul! Tog ett nattdopp i havet och somnade inte förrän halv sju. Vaknade vid halv tio (förstår ni att jag är trött just nu..?) och spenderade dagen med att åka till boardwalken. Sjukt mysigt, Ida gjorde även en hennatatuering. Påvägen hem hit igen så stannade vi på ett zoo där vi var lite kort och tittade runt. Åkte sen hem till dom och hängde, tittade på basket och åt mcdonalds, vår partner-in-crime Frida kom även hon och umgicks.


Ida, redo för helgens roligheter.


Life's a bitch!

Hola amigos.. Aupair livet tär på en, på många olika sätt. För er som åker och tror det kommer vara enkelt, lätt och roligt alla gånger har verkligen fel. Har haft två riktigt jobbiga dagar just nu och känner att jag bara nu vill iväg och träffa flickorna. Äntligen helg alltså.. Dock hade jag ju en super bra dag i onsdags, så det är lite sådär.. Ups and downs. Men just nu är jag väldigt less!

Igårkväll spenderade jag kvällen med Frida och Ida hos Frida. Vi tittade på film och käkade kanske lite för mycket godsaker -- Marabou choklad, bilar och chokladtårta. De är guldvärda de flickorna, som alla mina nya buddies här är såklart men är så glad att jag klickat så bra med dom som jag ska vara här hela året med. Jag kom 3 veckor före Frida och 4 veckor före Ida.

Men nog på surt humör. Efter en dusch är jag nog redo för en fredagskväll på vift ute i USA. Vi får se vad som händer och sker, kommer iallafall spendera kvällen med flickorna. Vad skulle man göra utan dom här? Att ha vänner här är guldvärt, speciellt sånna som går igenom samma sak som en själv och förstår.


The worlds greatest..

Best day ever, med mina två familjer, den svenska och den amerikanska. Haha! Imorse började jag dagen med att hämta ut ett efterlängtat paket från mamma och pappa. Där i fanns godis, ahlgrens bilar, chips, marabou, mina älskade gladiatorsandaler + en jacka hemifrån jag gärna ville ha hit och även presenter.. Woho! Blev så glad. Jobbade inte mycket idag heller, hade i princip bara lillkillen hela dagen och det är ju rena rama lugna huset jämfört med att passa alla 3 barnen.

På kvällen åt jag ute med min värdfamilj, de ville fira mig för jag har fyllt. Vi satt alla i min bil (eller car som man alltid lyckas säga) och jag klämde mig in mellan minstingen och lilltjejen. Vi åt på en fin restaurang och jag fick en drink (woho!) och till efterrätt så hade de skrivit "Happy birthday" på min tallrik och jag fick presenter och de sjöng.. Åh, så underbara. Fick ett jätte fint linne (bokstavligt talat, jag älskar det!) och fina armband. Och grejen med hela dagen är att jag inte trodde jag skulle få presenter hemifrån alls och inte från min värdfamilj heller, jag vet inte varför men jag hade inte alls förväntat mig någonting från någon. Så det var så kul, betydde mycket! Och jag hade så kul ikväll, skrattade så mycket. Min värdfamilj är så himla lätta att umgås med, kan prata lätt med dom och trivs så himla bra med dom :]

.. Som pricken över i:et så sa tanten på posten idag, när jag berättade att jag är svensk, att jag lät som en amerikansk tjej. Woho, självförtroende-boost! "But you don't have an accent, you sound like an american girl", haha. Thank yaaa dear!


Så svenskt som det kan bli ;)

Thuesday in the US and A.

Home sweet home.. Typ.. Kvällarna/Helgerna i USA är helt underbara och speciellt då man lärt känna så härliga brudar. Jag brummade iväg till starbucks där jag köpte kaffe till mig och Ida. Hämtade upp henne efter att brutalt slått ihjäl världens äckliga (utan att överdriva) spindel som var i Idas rum. Tuffa jag stod några meter ifrån och lät Ida sköta jobbet. Hon var rädd, jag var rädd.. Vad gör vi? Jo, vi tar upp kameran och börjar fota. That's how we roll. Spindel mosade vi (läs: Ida, jag stod fortfarande några meter ifrån såklart..) ihjäl med en converse-sko. Mission completed!

Efter nära-döden-upplevelsen åkte vi heeeeela vägen från Idas hus till Fridas (de bor typ 2 hus emellan) där vi hängde, åt chokladtårta, pratade och tittade på baksmällan som Ida inte hade sett innan ikväll. Galet! Men nu har hon sett den, hon blev kär och vi ska gå på tvåan som kommer på bio snart. Yay yay ya!

Nu ska jag sova.. *moah*


21 shots, not so good!

Hola chiquitas! Idag jobbade jag som vanligt, det var bra. Min värdmamma kom också hem från hennes jobbhelg i NY, så imorgon börjar jag 11. Oooh, så underbart. Ska dock upp tidigt ändå för måste till både banken och posten för jag måste hämta ut mitt paket hemifrån från posten eftersom jag inte hörde igår då de plingade på dörren.. Så måste åka heeela vägen till posten (inte så långt dvs) för att hämta ut det. Men det ska bli kul!

Nu ska jag brumma iväg och köpa starbucks åt mig och flickorna sen bär det av mot Frida för att bara ha en slappkväll med henne och Ida. Kvällen har varit velig hit och dit, först var det tal om att klippa/färga hår men tror det blir enklast om det sker till helgen, eller någon annan dag åtminstone. Känner ändå att jag vill träffa kååmpisar ikväll för imorgonkväll ska jag nog ut och äta med min värdfamilj. De ska fira lille mig. Min värdpappa vill att jag firas Amerika-style dvs tar 21 shots... Men jag och min värdmamma tror nog inte det är en sån bra idée. Hehe. :) Nu ska jag brumma iväg.. SEEEYA!

Happily never after.

Aloha! Idag började jag jobba halv åtta, vilket jag ska göra imorgon också. Tidigt, men på onsdag börjar jag 11 så det är värt det. Hehe! Jag och mitt värdbarn var ute idag, hon plockade lite löv och sen målade vi dom och limmade och gjorde lite fint. Det var skoj! Har annars varit en bra dag, lyckades få henne att sova nap vilket inte alltid är så lätt. Jag pratade lite med barnen i bilen om att Isa ska komma nästa torsdag. De är lite facinerade att hon måste åka flygplan hit då. Föressten, på tal om något helt annat, så blev jag lite glad imorse då jag snackade med min värdpappa och han berättade att Cultural Care hade rankat mig som medel-bra (pratade med detta med min värdmamma förut också) på att prata engelska, men att han (och min värdmamma) tycker jag är bättre än så. Alltid kul att höra :)

Anyways, nu tvättar jag och tittar lite på tv. Ska bara slappa ikväll hade jag tänkt, slappa och tvätta.. Säsongsavslutningen av Gossip girl börjar nio så det ska jag se :]


Bday in New jersey!

Long time no see bloggen. I fredags efter jobbet blev det först pizza med min värdfamilj + lite god slash/glass som min värdpappa och ett av mina värdbarn åkte iväg och köpte. Brummade sen iväg till ida där flickorna var. Vi målade naglarna, gjorde smores och bara hängde. Bokade även hotell till new york som vi alla ska till näst-nästa helg (Längtar!!)

På lördagen (min födelsedag - 21 år!) så skypade jag med pappa och Isa och sen kom Emilia och hämtade upp mig. Vi åkte iväg allihopa och köpte lite mat/frukost/gott till helgen och sen tog vi Josefins bil och åkte iväg till New jersey och Ocean city och hennes värdfamiljs sommarhus. Skit fint hus! Vi gick på boardwalken vid vattnet, lagade pasta carbonara och bara hade världens härligaste kväll då vi satt och pratade hela kvällen/natten.

Imorse vaknade vi tidigt. Vi åt god frukost bestående av scrambled eggs, jordgubbar och en god bagel. Vi spenderade sen hela dagen idag i Atlantic city och shoppade! Jag shoppade ett par jeanshorts, en kofta, en skit fin plånbok, blåa converse (!) och en söt t-shirt!

Nu är jag helt helt slut. Har iallafall haft en sjukt bra helg med fina vänner. Vi har haft så kul, roliga bilfärder dit och hem också. Morgondagen och tisdagen blir längre än vanligt eftersom min värdmamma är borta med jobbet. Så ska sova nu så jag vaknar upp pigg och redo för en ny jobbvecka! Godnatt!




Mer bilder kommer...


Excuse me, I might drink a little more than I should tonight..

Jag älskar att bo här i PA. Jag är så otroligt lyckligt lottad och bortskämd med underbara vänner här som jag känner att jag klickar så bra med! Åh, vad kul. I helgen åker jag + alla underbaringar till New jersey över helgen och näst-nästa helg så kommer först Isa hit på torsdagen och sen åker jag till New york på lördagen och stannar till måndagen. Då blir det att fira mig och Isa rejält (fyller år nu på lördag, 21!!) så ååh. Jag är så glad!

Ikväll var jag på starbucks med tjejerna. Imorgon ska vi nog och shoppa litegranna och på fredag blir det myskväll hos någon då vi ska slinga/klippa hår, fixa naglar osv. Åh, underbart. Maj-månad är underbar!


Wednesday

Jag lever!! Om ni nu undrar. Igår började jag jobba själv. Scary shit! Nej, men det gick väldigt bra faktiskt. Dock ska ni som har slappa schemat och äldre barn veta att det är påfrestande. Men samtidigt kul! Idag gick det också bra, jag slutade 4.30 eftersom jag började tidigare. Satt ute lite i solen och bara slappade och nu tänkte jag ta en dusch och fräscha till mig lite innan jag drar iväg till Starbucks ikväll. Igårkväll åkte jag och Ida till West Chester, åt på Kiwi frozen yogurt och gick runt i West Chester och tittade bara. Sjukt mysig stad, väldigt ungdomlig så det passar ju oss bra! Vi åkte sen hem till Frida och hängde lite.


Jag och Frida i lördags. Var sjukt roligt, vi spelade bland annat liknande "ölspelet" innan vi drog ut. Svårt på engelska, men roligt!

Words

Tiden rullar iväg.. Jag har varit här i USA i 11 veckor. Det är en lång tid, så lång så jag verkligen börjar känna mig hemma här. Det är inte hemma som hemma, det kommer det nog aldrig bli. Men det känns bra. Jag får lite ångest och känner mig lite dum som inte håller kontakten med er där hemma lika bra som jag kanske kan göra. Men jag hoppas ni förstår att det är något positivt, det betyder att jag mår bra och trivs här. Samtidigt betyder det inte att jag inte saknar er. Ni är saknade, tro mig. När jag sätter mig ner och börjar tänka (vilket jag inte har så mycket tid till annars, hehe) så ska ni veta att ni är saknade. Men jag har ingen hemlängtan, saknaden är inte jobbig den är bara.. nyttig. Förstår ni?

Sen är jag nog sån som person, jag älskar att göra nya saker och träffa nya människor. Det är något av de roligaste jag vet. Många undrar säkert hur det är att inte träffa sin tvillingsyster varje dag, såsom jag gjorde förut. Och vet ni vad, det går så otroligt lättsamt och bra så jag nästan blir lite fundersam, hehe. Jag har aldrig sett mig som en väldigt självständig person förut eftersom jag har haft tryggheten i att ha en tvilling. Men detta känns väldigt naturligt för mig. Att jag har henne i samma land kanske gör det hela lite lättare, men trots det känns det väldigt bra. Allt. Sen har jag så otroligt fina, nyfunna vänner här i USA. Är så otroligt glad och lyckligt lottad att ha hamnat just här där jag är. Min värdfamilj är underbar och mina vänner här är guldvärda. Jag är lyckligt lottad helt enkelt!

Längtar inte hem, men jag saknar er där hemma. Ni ska veta att ni finns i mina tankar ♥


Puff the magic dragon

Igårkväll blev det bio - Something borrowed. Bra film, dock kanske inte en film riktigt i min smak. Har lite svårt för de här sockersöta filmerna som alltid är så förutsägbara.. Men den var ändå bra måste jag säga!



Idag har det varit fint väder, dock hade jag så svårt att sova inatt för min solbränna. Den sviiiider. Tog på mig barnens solskyddsfaktor 60 idag. Haha. Måste dock köpa mig en annan! Vi var på target imorse, där tjejen i kassan var riktigt konstig.. Hon frågade min värdmamma hur mycket en badmatta kostade och såg riktigt irriterad ut. "Hur mycket skulle du betala för den?" Man bara halllå. Det är du som jobbar där, du får väl kolla upp själv om du inte vet priserna på varorna och inte fråga kunderna. Weirdo!

I bilen påväg hem efter att ha hämtat mitt äldsta värdbarn hände något kul. Han sjöng (som han ofta gör den lilla sångfågeln) och det lät ungefär såhär.. "Puff the magic dragon.. AAAAAAAAAH!" skrek han högt som en liten tjej. "It's a bug on my knee". Gud så jag skrattade!

Ikväll blir det en hemmakväll, imorgon börjar jag jobba själv. Imorgon förvandlar jag mig till en 3barns morsa! Wish me luck. Ser dock fram emot det, känns som att med tiden kommer det bli lättare även om de första dagarna kommer vara tuffa.


Weekend in the U.S

Igårkväll kom Frida och hämtade mig och sen plockade vi upp Ida på vägen. Vi åkte in mot West chester och våra nya amerikanska kompisar. Förfestade, de klädde ut sig som vikingar (haha!) och sen drog vi ut. Riktigt rolig kväll som avslutades med lite trummspelande, haha. Skit roligt! Idag slappade vi i parken, jag brände mig som in åt helv.. Oj vad jag är röd nu, hej kräfta liksom.. Vi åt frukost/brunch i parken, jordgubbar och massa annat gott. Emma kom även dit efter ett tag, så vi fick träffa henne. Hon har ju varit i Florida med sin värdfamilj. Så det var skoj. Men yes, riktigt rolig helg! Och har två helger framöver att se fram emot också.. Åh, så kul! Mer än så säger jag dock inte.. ännu ;)

Ikväll får vi se vad som händer, bbq, bio, vad som helst kan hända. Hehe! Och du som frågade hur man träffar amerikanare.. Ja, vi träffade dessa när vi var ute och käkade i torsdags men du kan i princip träffa amerikanare överallt, haha. Men så är det iaf.. Nu ska jag och mitt kräftsfejs ner och prata lite med min värdfamilj. See yaaa!


West Chester is the place to be...

Underbar dag. Sov inte direkt ut imorse, vaknar alltid tidigare än väckarklockan. Vet ej varför, men skitsamma. Jag, Frida och Ida åkte in till West Chester och hängde i en park. Åt god glass från Kiwi frozen yogurt och fick oss en liten bränna och hängde med trevliga amerikanare! Jätte många aupairer säger i princip att man inte umgås med amerikanare, utan bara med aupairer. No way, jag åkte inte till USA för att bara hänga med svenskar. Så det är kul.. Ikväll ska vi in till West Chester igen! :)

Nu ska jag bara slappa, en kille är här och klipper gräsmattan så den blir fin. Huset är tomt för familjen är på barnkalas tror jag. Jag ska bara slappa, slappa, duscha och sen slappa lite mer. Härlig lördag!


Cinco de mayo och Ruby tuesday

I torsdags var det Cinco De Mayo, en stor dag för mexikanarna. Min värdmamma tipsade om att det kunde vara kul att gå ut och äta på kvällen eftersom det skulle vara mycket folk. Så jag tog bilen och hämtade upp Ida och Frida sen åkte vi in till West Chester och åt på en bar/restaurang. Vi träffade på två pratglada amerikanare som vi satt och pratade med väldigt länge. Där hade också en rolig sak. Ena killen påpekade också att jag lät annorlunda när jag snackade engelska än Frida och Ida (Isa och min värdmamma sa det förut). Förstår inte varför, men eh. Får ta det som något positivt.. I think! Hah. Vi försökte lära dom lite svenska också, och jag måste säga att amerikanare är mycket duktigare på att få till ett bra uttal än många andra..

Igår jobbade jag som vanligt, men fick sluta tidigare då min värdmamma och barnen åkte iväg på en slags barnfestival i Wilmington. Hon skickade sen sms till mig och skrev att banden börjat spela. Så vi får se, kanske åker iväg imorgon och kollar lite. Men verkar vara mer för barn. Får la se. Igårkväll åkte jag och Ida till Ruby tuesday i Exton där Lisa, Hanna, Emilia och Josefin var. Fick sms av min värdmamma att de var utelåsta, stackrarna. Så de kom hela vägen till Exton och hämtade min nyckel. Alla vi tjejer satt kvar ett tag och pratade och sen åkte vi hemåt!

Nu är väl planerna att åka in till West chester, köpa glass från Kiwi frozen yogurt och sen lägga oss och sola i en park. Mys!


Jag och Ida på Cinco de mayo.


My kidzzzz

"I am going to marry daddy", säger min 3åring i bilen en dag.. Jasså, sa jag och min värdmamma. Och försökte förklara för henne att det går ju inte, pappa är ju redan gift med mamma. "He said that he's going to marry me", säger hon tillbaka. "Oh, did he? I have to have a talk with daddy.." skojar min värdmamma. Sen säger hon att hon även ska gifta sig med hennes bror. Vi försöker då få henne att förstå att den hon gifter sig med är någon utanför släkten, och att hon kommer vara mycket äldre. "Even older than me" säger jag. Som tydligen är "But you're like a hundred years old" - citat från min 4½åring.

Min värdpojke sa häromveckan också att han ska gifta sig med en tjej i hans klass. Haha. Och att flera i hans klass pussar varandra. Vi blev chockade, for god's sake.. De är 4-5 år gamla. De ska inte hålla på att pussas. Dock kan han ha hittat på.. Förmodligen. Men det är lite kul, de säger så roliga saker ibland..

"Jujie" kallar min 3åring mig också. Så brukar hon också fråga mig om jag är en tjej. "Jujie, are you a girl?", haha.. Hur ska man tolka det. Hmn. Nej, de är söta ungar! Minstingen är också goooosiiii, så söt. Så brukar han ligga och skratta och le när han sover. Gullungar ♥

Önskar jag kunde lägga upp en bild på gosungarna här, but äntä. Vi kan låtsas..


Söta va?

Bagel. Donut. Whatever

Åhå, att lägga sig under täcket i sängen efter en dag full av jobb känns uuunderbart måste jag säga. Min värdmamma, mina två yngsta värdbarn och jag åkte tidigare idag och köpte kaffe och lite frukost på ett slags kaffe-cafe häromkring. Sen tittade vi i en leksaksaffär. Åh vad kul det är, så mycket fint. Jag ser fram emot när mina värdbarn fyller år. Då ska det shoppas presenter ;) Bakade även lite brownies och hade en bra dag. Sen värmer det så i hjärtat då jag får massa kramar och pussar av mina värdbarn. Och mitt äldsta värdbarn sjöng igår en söt liten sång. "I love my mummy, I love my daddy, I love my aupair.. etc", haha. Sötisar!

Ikväll åkte jag till ett matställe på 202 där min grupp hade ett lcc möte. Var skoj! Vi åt goda nachos och sen gick vi till starbucks och jag avslutade kvällen med en hot chocolate (det var så kallt ute. sinnes - nästan 30 grader C igår och ungefär 12 grader C idag.. vilken skillnad!)

Nu ska jag glo på Big brother och sen Gossip girl! Sen sovelisova. Godnatttt!

3/5/11

Buhu.. jag är typ sjuk, eller iallafall sjukt förkyld (= Man känner sig skit hängig). Det är väl det negativa med att jobba som aupair, att man blir sjuk så ofta... Har känt mig sjukt hängig idag, speciellt på förmiddagen. Kände mig svimfärdig då jag stod och lagade lunch. Men inte är jag någon klenfis heller. Och sen mådde jag faktiskt lite bättre (eller så inbillade jag mig det) så jag busade lite med mitt värdbarn i vattenspridaren. Eller han hade badkläder, jag hade t-shirt och shorts och han sprang och jagade mig med den.. Haha! Sen ville han att jag skulle bära in honom och upp till badkaret (han är snart 5 år) så det blev en liten träning på köpet där.. Hah.

Har precis ätit middag och egentligen var väl planerna att jag skulle ha filmkväll med miss Ida, men jag tror det bästa är om jag är hemma och vilar upp mig. Även fast jag var det igår också, då jag inte heller var pigg. Men vi får se, ska prata med henne och bestämma.. Har väl inte mycket mer att säga I guess. Inte så roligt inlägg.

Dock kan jag berätta en rolig nyhet och det är att jag ska få besök av systeryster.. I slutet av maj hälsar hon på och sover här en natt, då vi också ska till NYC för att fira mig och Isa som fyller år den 14 maj (snart, snart!) som om inte det var bra nog så är jag också ledig på måndagen I think ;) Långhelg!

My weekend..

Hola chiquitas! Denna helg har varit bra, igårmorse åkte jag och Emma och tankade min bil, köpte goda slash/glassdrinkar från Rita's och sen mötte vi upp Österrike-Ida (Känns dumt att ha det som smeknamn, men det är ju två Ida) och åkte till Starbucks där vi satt och drack kaffe och åt jordgubbar. Vi gick (tog bilen) till en nagelsalong och fick fina naglar. Därefter mötte vi upp alla flickorna på Acme där vi köpte lite gottigott till kvällen. Brummade hem till Ida där vi grillade hela kvällen. Satt ute och pratade, lyssnade på musik och hade en riktigt härlig sista april!

Imorse så sov vi ut, sen åkte alla vi till Exton mall där det blev lite shopping. Bland annat en kort jeansjacka! Vi åt sedan på Fridays (hjärta!!) och sen åkte Emilia, Lisa och Hanna iväg till Philadelhia för att titta på baseball. Kvar var Ida gånger två, jag och Josefin. Vi funderade på bio, men det blev inte så. Släppte av flickorna hos dom och sedan tog Ida och jag en liten runda på Target där jag köpte lite nödvändigheter såsom smink, shampo/balsom och sånt som behövs. Nu sitter jag här hemma, all alone. Ska krypa ner under täcket och glo på Bigbrotthhhaaa innan jag sover. Imorgon blir det en ny dag och nya tag.. So long!


Emilia, Lisa och jag i lördags!

RSS 2.0